Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Sport

Cadeaus voor wielrenners bij Cycling Lifestyle

Ben je naarstig op zoek naar een geschikt cadeau voor iemand die gek is van wielrennen? Daarvoor is CyclingLifestyle.nl dé aangewezen plek. Deze webshop is ontstaan uit de passie voor wielrennen en je vindt er tal van lifestyle en cadeau artikelen die met de fiets en wielrennen te maken hebben. Hieronder vind je 5 cadeaus waarmee je een wielrenner of wielerliefhebber kunt verrassen. In de webshop van Cycling Lifestyle vind je nog veel meer leuke wielercadeaus, dus neem daar snel een kijkje.

Pasta in de vorm van racefietsjes

Het is geen geheim dat wielrenners graag pasta eten omdat dit vol met koolhydraten (energie) zit. Precies wat een fanatieke fietser nodig heeft. Het eten van pasta wordt nog leuker als de pasta de vorm heeft van een fiets en je bord dus vol ligt met kleine fietsjes. Het zakje Cycling Pasta van CyclingLifestyle.nl ziet er onweerstaanbaar leuk uit met een wielrenner op het etiket en is gevuld met 250 gram tricolore fiets pasta.

Gino Op Kop Koerskoffie

De wielrenner op het etiket van de Cycling Pasta zien we ook terug op de zak koffiebonen van ‘Gino Op Kop Koerskoffie’. De wielrenner drinkt een kop koffie terwijl hij op zijn racefiets zit, hoe toepasselijk! Er zijn drie verschillen koffieboon soorten om uit te kiezen. Elk met een eigen, vers gebrande koffiesmaak. Wil je een koffie- en wielerliefhebber helemaal verrassen? Geef er dan ook een Op Kop Koersmok bij.

Wielermokken

Een mok is een leuke manier om je hobby of passie mee te tonen en dus ook een superleuk cadeau om aan een wielerfanaat te geven. Cycling Lifestyle heeft een leuke collectie wielermokken variërend van mokken met fietsen, wielrenners en retro koers prints.

Mathieu van der Poel en Wout van Aert in het klein

De kans dat je als wielerliefhebber fan bent van Mathieu van der Poel of Wout van Aert is erg groot. Of van beide renners! In de webshop van CyclingLifestyle.nl vind je kleine miniatuur wielrennertjes van verschillende bekende wielrenners en wielerteams. Van Wout en Mathieu tot Fausto Coppi en Eddy Merckx. Deze kleine coureurtjes van The Original Flandriens zijn gemaakt van de metaallegering zamak en met de hand beschilderd. Een bijzonder leuk cadeau voor een koersliefhebber of verzamelaars van wieleritems.

Wielerbier van Koerspret

Een fietsrit met vrienden sluit je natuurlijk af met een lekker wielerbiertje en ook tijdens het kijken naar de koers mag een pilsener, blond of tripel niet ontbreken. Koerspret is hét bier voor wielergekken. Bij Cycling Lifestyle koop je een leuk bierpakket of cadeaupakket met verschillende wielerbieren, een zakje cycling pasta en een paar casual wielersokken. Een 100% dopingvrij wielercadeau voor kopmannen en koerskijkers.

Kijk voor nog meer leuke cadeaus voor wielrenners op CyclingLifestyle.nl.