Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Tuin en buitenleven

Gekke cadeaus waar je stiekem heel blij van kunt worden

Iedereen heeft wel iets wat hij of zij heel graag wilt hebben. De een droomt al jaren van een auto of dure tas, de ander wacht al maanden rustig af op een afgewerkte voortuin. Geef hem of haar nu eens een prachtige voortuin cadeau! Steek met elkaar de handen uit de mouwen en knap iemands tuintje volledig op, zodat hij of zij deze zomer kan genieten van een barbeque in eigen tuin. Werk de tuin netjes af en koop wat haagbeuken voor de afscheiding ervan.

Wat zijn haagbeuken?

Deze beuken zijn ook wel bekend onder de naam ‘Carpinus Betulus’. Ze zijn verkrijgbaar voor de zachte prijs van €0,59 per stuk, afhankelijk van de grootte kan dit oplopen tot €3,49 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar van 40 tot 200 centimeter per stuk. Je kunt dus echt in één dag een hele haag planten in je tuin. Je kunt dus iemand, hoe gek het ook klinkt een haag van haagbeuken cadeau geven! Zijn haagbeuken niets voor hem of haag? Kies dan voor om een groene beukenhaag te kopen bij beukplanten.nl

Een privé wellness

Heb jij ooit gehoord van een privé wellness? Je kunt dus op verschillende locaties in Nederland gebruik maken van een stukje privé wellness. Je huurt dan voor één of enkele uren een ruimte met een sauna, turks stoombad, zwembad en jacuzzi voor een vaste prijs. Je hebt de mogelijkheid om vers fruit, drankjes en hapjes te laten brengen gedurende jullie periode. Geniet samen van alle rust die je krijgt van dit cadeau. Vele locaties bieden ook de mogelijkheid tot massages en meer.

Een luxe barbeque

Ben jij nog op zoek naar een écht goed cadeau voor je vriend, oom, vader of opa? Geef hem dit jaar gezamenlijk een mooie barbeque cadeau. Het is natuurlijk meer dan alleen een barbeque die jullie cadeau geven. Je geeft hem of haar de mogelijkheid om de rest van de familie te verwennen met een heerlijke maaltijd en een avond samen. Zitten jullie deze zomer samen te genieten? Maak van de tuin een gezellige plek waar jullie van dit cadeau kunnen genieten!