Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Tweewielers

Goedkoop een fiets huren

Je fiets is kapot en de reparatiekosten vallen hoger uit dan je had verwacht. Herkenbaar? Je kan er dan voor kiezen hem alsnog te laten maken of te gaan kijken naar een andere fiets. Maar wist je dat je ook een fiets kan huren? Je betaalt dan een laag bedrag per maand, maar hebt wel een goede fiets voor de deur staan! Ideaal wanneer je momenteel wat krap zit en geen nieuwe of tweedehands fiets aan kan schaffen, of als je de reparatiekosten veel te hoog vindt voor jouw oude fiets.

Fiets huren regio Leeuwarden

Woon je in de regio Leeuwarden dan kun je voor een vast bedrag per maand een VIP fiets huren. Deze fiets met rood stuur zijn herkenbaar en heb je misschien zelfs al eens op straat gezien. De fiets is betrouwbaar, je kan er dus zo mee weg fietsen. En je hoeft je daarnaast ook nergens zorgen om te maken. Wanneer je pech hebt, je fiets of sleutel kwijt bent of er reparatie nodig is kun je gewoon bellen, mailen of appen. Er komt dan zo snel mogelijk iemand naar je toe om het op te lossen.

Wat zijn de kosten?

Momenteel huur je al een basic fiets zonder versnellingen en bagagedrager, maar met een rekje voorop voor slechts €10,50 per maand. De eerste termijn dient wel meteen overgemaakt te worden voordat er een afspraak met je wordt gemaakt over de bezorging. Daarna is het de bedoeling dat de termijnbetaling telkens aan het eind van de maand wordt overgemaakt. Het contract is voor een maand en wordt na de eerste maand telkens stilzwijgend verlengd. Wil je het contact graag opzeggen? Doe dit dan aan het eind van de maand, je hebt dan nog de hele maand om gebruik te kunnen maken van de fiets.

 

https://vipfiets.nl/