Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Tweewielers

Sparta Pick-up deluxe voor iedereen een genot!

Wil je er als man goed uitzien op je e-bike? Dan is de Sparta Pick-up deluxe het model voor jou. Als het gaat om ontwerp, dan is deze elektrische fiets zonder twijfel één van de beste opties. Natuurlijk is het dan wel ook zo dat je kijkt naar de verdere kenmerken van de fiets. Welke prestaties deze kan leveren telt ook mee voor jou. Gelukkig is ook op dat front geen enkele zorg. De stevige, robuuste fiets kan namelijk voldoen aan alle eisen die je hebt als het om een goede elektrische fiets gaat. Dat zijn bijvoorbeeld de volgende zaken.

Voor elke fietser

Het belangrijkste pluspunt van de Sparta Pick-up deluxe is dat deze niet ontworpen is met een specifieke gebruiksvorm in het achterhoofd. Ben je een fietser die van lange tochten houdt? Dan is dit model perfect geschikt voor jou. Ben je juist iemand die de elektrische fiets pakt voor de dagelijkse tocht van huis naar kantoor? Ook dan kan deze fiets perfect aan je wensen en eisen voldoen. Zelfs voor korte ritjes om een vergeten boodschap te halen is de e-bike zeer geschikt. Er is dus eigenlijk geen enkel fietstype dat niet zijn weg kan vinden met de Sparta Pick-up deluxe.

Luister naar de stilte

De tijd dat de motoren van de elektrische transportfietsen nog wat geluid produceerden is meer en meer tot het verleden aan het behoren. Wil je een fiets die pas echt fluisterstil is? Dan kies je natuurlijk voor de Sparta Pick-up deluxe. De 250w 40Nm motor die op dit model gemonteerd is, produceert geen herrie. Omdat fietsen op een e-bike een ontspannende bezigheid moet zijn werkt dit natuurlijk lekker positief mee. Dat ook de stand waarin de fiets geschakeld staat geen invloed op de mate van geluid heeft, is daarbij natuurlijk extra aantrekkelijk. Zo kan je aandacht gewoon op het fietsen en de omgeving gericht zijn.

Nog mooier afgewerkt

De Sparta Pick-up deluxe nam het beste van zijn voorganger en maakte dat nog beter. Vooral op het gebied van design is de e-bike nog verder vooruitgegaan. Zo is de accu bijvoorbeeld nog beter weggewerkt, iets wat ook geldt voor de kabels. Dit zorgt ervoor dat je ook gewoon graag gezien wordt op de fiets. De mooie matzwarte kleur van de fiets en de accu past bovendien heel goed bij de moderne fietser op een elektrische fiets. Ook op dit vlak heeft de nieuwe Sparta Pick-up deluxe daarom al hoge ogen gegooid bij allerlei beoordelingen door experts.

https://fietsvergelijkers.nl/