Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Steeds vaker komt een webinar van pas

Het is alweer bijna 2019, wie had dat gedacht? De tijd vliegt voorbij. De afgelopen decennia heeft de wereld zich steeds verder ontwikkelt, zeker in de technologie. Elk jaar wordt het belang van de technologie steeds groter, wij als mens raken afhankelijk van de technologie.  Zo heeft de technologie voor -en nadelen. Tijdens het werken of leren raakt men zeer snel afgeleid door hun mobiele telefoon. Elk appje of mailtje die je binnenkrijgt zorgt weer voor afleiding. Mensen zijn dus constant bezig en hebben tijd te kort. Hierdoor moeten mensen snel en efficiënt geactiveerd worden, anders is de aandacht snel weer verdwenen.

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van een webinar. Kort gezegd is een webinar een lezing of een soortgelijk presentatie waarbij kennis overgedragen wordt via het internet. Deze kennis kan gedeeld worden met mensen die deelnemen aan het webinar. Het geldt niet altijd dat de spreker zichtbaar is, tenzij hij een camera heeft en ook daadwerkelijk gebruikt. Het begint steeds meer een trend te worden en ook zijn er al bedrijven mee bezig, zoals Yourwebinar.

Je kunt een webinar vanuit je eigen huis volgen, dit betekent dat als jij een webinar geeft je een grote doelgroep kunt bereiken.  Ben jij nou nieuwsgierig over hoe dit in zijn werk gaat? Of ben jij van plan zelf binnenkort een webinar te geven en heb je nog een paar tips nodig of loop je ergens vast? Neem dan een kijkje op de website. voor de website, klik hier: https://www.yourwebinar.nl/