Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vakantie

Op vakantie naar Sunny Beach

Sunny Beach de leukste plek voor vakantie

Als je zin hebt in een super leuke vakantie met veel zon en heerlijk blauw oceaan water, dan is Sunny Beach zeker wel de vakantie plek bij uitstek. Sunny Beach is de grootste en meest populaire badplaats in Bulgarije. Er zijn verschillende geweldige resorts, gelegen in een schilderachtige en ecologisch schone golf aan de Bulgaarse Zwarte Zee. Het strand is dicht bij de stad van Nesebar en niet ver gelegen van de jacht haven van St. Vlas resort en de internationale luchthaven van Varna. Op Sunny Beach is er een breed strand met goudkleurig zand en koraal blauwe zee. Op het strand zijn er tal van leuke cafés en bars waar je een ijskoud drankje kan pakken en knusse restaurants met heerlijk eten. Maar ook voor de mensen die graag shoppen is er een winkelstraat vol met leuke winkeltjes, daarom trekt Sunny Beach zoveel toeristen aan, het aanbod is divers. Het toeristisch seizoen duurt van mei tot oktober.
Het strand strip is wel 10 km lang en op sommige plaatsen meer dan 60 m breed. Het strand is met fijn goudkleurig zand en natuurlijke duinen.

Sunny Beach resort werd bekroond met de prestigieuze Blauwe Vlag, een internationale prijs voor bewezen schone omgeving. Het nachtleven in Sunny Beach is beroemd over de hele wereld. De feesten die er zijn worden bezocht door heel wat beroemdheden en de meeste populaire Dj’s en artiesten van de wereld geven shows. Dus vooral voor jongeren is het zeker wel een trekpleister. Verblijf je in het resort, dan is eten en genieten van muziek zo divers, dat je wel elke avond iets nieuws kan proberen. Er zijn wel honderden nachtclubs, cafés en karaokebars waar je uit kunt kiezen. Uitgaansleven in Sunny Beach is dus nooit saai en er is altijd wel wat te beleven.

http://www.nessebar.nl