Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Zonwering van M + N projecten in uw werkomgeving

De zonwering van M+N projecten zorgt ervoor dat u en uw werknemers tijdens het werk geen hinder ondervinden van zonlicht. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat uw medewerkers tijdens het werk last hebben van de zonweerkaatsing op computerbeeldschermen. Dit kan ten koste gaan van de productiviteit.

Creëer met onze zonwering uw optimale werkomgeving!

Bij M + N projecten bieden wij verschillende soorten zonwering aan. Wij zijn al sinds 1993 actief in de zonweringsbranche en weten als geen ander hoe belangrijk zonwering kan zijn voor uw werkomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in projecten voor bedrijven en streven ernaar u zo veel mogelijk werk uit handen te kunnen nemen.

We kijken samen met u naar uw budget, wensen en verwachtingen en bespreken vervolgens samen met u de mogelijkheden. We doorlopen samen het gehele traject van advies, productie, montage, onderhoud en zelfs voor tussentijds reiniging van uw zonwering kunt u bij ons terecht. Al onze zonweringsproducten zijn van hoge kwaliteit, u kunt zelf de gewenste textielsoort kiezen die bij de uitstraling van uw pand past. Ook duurzaamheid is voor ons belangrijk: al onze producten zijn daarom milieuvriendelijk.

Het team van M + N projecten bestaat geheel uit gemotiveerde medewerkers die allen werken met dezelfde missie: we willen met onze zonweringsprojecten een werkomgeving creëren die uw werknemers motiveert en prikkelt om op hun toppen te kunnen presteren.

Ons team heeft een oplossingsgerichte instelling en kwalitatief goede, snelle communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Onze wachttijden zijn kort en het gehele traject, van adviesgesprek tot montage, kan binnen een dag in werking worden gezet.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze zonweringsproducten of andere diensten die wij aanbieden? Op onze website vindt u hierover meer informatie. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Onze medewerkers staan u graag te woord voor het beantwoorden van vragen of voor het geven van advies omtrent zonwering in uw werkomgeving.

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Op onze website vindt u ook een contactformulier dat u kunt invullen en naar ons kunt toesturen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van een van onze medewerkers.