Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vakantie

Samen met het gezin op vakantie gaan en een prachtige motorjacht huren

Wat is er nou fijner dan op vakantie gaan met goede vrienden of familie. Met wie u op vakantie gaat is minstens zo belangrijk als de vakantiebestemming zelf. Een vaarvakantie is het perfecte uitje om goed met elkaar bij te praten zonder al die afleidingen. In een boot heeft u alle rust en tijd voor elkaar. Voor een goede tijd met elkaar is het aan te raden om een motorjacht te huren.

Varen is zowel rustgevend als vermakelijk

Voor één of meerdere overnachtingen op een boot is het natuurlijk wel zo fijn als er comfortabele bedden, een keuken en een badkamer in zit. Daarom is het zeer aan te raden om een motorjacht te huren. Blue Wave Yachting uit IJsselstein verhuurt verschillende type jachten met alles erop en eraan. Zodat u daadwerkelijk ontspannen op vakantie kunt gaan.

Een motorjacht huren hoeft niet alleen maar rustig en ontspannen te zijn. Het geeft u ook de vrijheid om bruisende steden en pittoreske dorpjes te bezoeken. De vaarroutes door het Groene Hart lenen zich hier uitstekend voor. Naast het bezoeken van bezienswaardigheden, is het natuurlijk altijd mogelijk om het water in te duiken voor wat waterpret. Zeker in de zomer is het heerlijk. Zo heeft u elk moment de mogelijkheid op verkoeling.  

Huur een motorjacht voor een onvergetelijke vaarvakantie

U hoeft echt niet helemaal naar het buitenland te rijden voor een geweldige vaarvakantie. Een luxueuze superjacht in Nederland kan gemakkelijk. Er zijn in het Groene Hart veel variërende vaarroutes, die aan uw wensen voldoen. Ontdek bijvoorbeeld deze routes:

  • De Michiel de Ruyter route
  • De Molens en Meer Meerdaagse route
  • De Otter Kanoroute
  • De Rond Ottoland route

Bekijk de website van Blue Wave Yachting om een motorjacht te huren. Ze bieden allerlei verschillenden soorten jachten aan. Dus wees er op tijd bij, voor een onvergetelijke vaarvakantie.