Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Verbouwen

Inboedel tijdelijk opslaan tijdens verhuizing

De verhuizing komt eraan. Waarschijnlijk ben je al weken aan het plannen en organiseren. Zijn er nog meubels of inboedel die online verkocht gaan worden, welke nieuwe spullen worden er gekocht en hoe ga je gefaseerd alles inpakken. Heb je al de juiste verhuisdozen, tape en andere verhuisspullen in huis? En wist je? Een opslagcontainer huren kan al voor een spotgoedkope prijs! Onlangs liepen we door een paar mooie steden in Zuid-Holland waar we de opslagcontainers van Zegwaard tegen kwamen. Extra ruimte kan voor allerlei projecten zeer bruikbaar zijn. Een daarvan is verhuizen maar ook voor een verbouwing kan een opslagcontainer een grote aanwinst zijn.   

Specialist in extra ruimte door opslagcontainers

Bij Zegwaard Container Verhuur zijn we al jarenlang specialist in opslag oplossingen. Ons team is helemaal ingesteld op elke verhuis, verbouw of zakelijk aanvraag voor opslagoplossingen. Een van de leuke thema’s die we tegen komen is goedkoop verhuizen. Wie wil dit nu niet? Verhuizen kost al een vermogen, wat je zeker niet wilt is maar meer en meer geld kwijt zijn aan het verhuizen. Daarom is het van belang dat je zorgvuldig met het geld omgaat en bekijkt hoe je het geld effectief kunt inzetten zodat je goed ontlast wordt tijdens de verhuizing. Een van de belangrijkste zaken is ook om irritaties te voorkomen tijdens het verhuizen. Wanneer de dozen kris kras door het huis of het gebouw staan wil het nog wel eens voorkomen dat er geen overzicht meer ervaren wordt. Dit is een van de redenen waarom een tijdelijke opslag van onschatbare waarde is.

Ontdek de opslagruimte verhuur

In ons assortiment hebben we dus vele oplossingen voor vele projecten. Zo hebben we voor onze opslagruimte verhuur onze kleinste opslagcontainer van 6 ft of de 8 ft opslagcontainer. Wanneer we te maken hebben met een vraag over grote meubels, of grote inboedel of veel spullen dan adviseren we de 10 ft opslagcontainers. Voor de zeer grote omvang van opslag hebben wij onze grote 20 ft opslagcontainers beschikbaar.

https://www.zegwaardcontainerverhuur.nl/