Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Een internationaal koerier met jaren ervaring

Er zijn verscheidene eisen die u heeft aan een internationaal koerier als u voor uw bedrijf goederen wilt laten transporteren binnen Europa. Uw goederen moeten veilig vervoerd worden en intact op de bestemming arriveren. U wilt bovendien dat dit zo snel mogelijk gebeurt én door geschoolde en ervaren medewerkers. Het liefst houdt u de prijs zo laag mogelijk, maar ontvangt u wel een volledige ontzorging. Planning, begeleiding, uitvoering en expeditie moeten allemaal kunnen worden opgepakt, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Eurospan Holland BV voldoet aan al uw eisen en is dé internationaal koerier bij uitstek als u goederen wilt transporteren binnen Europa of naar Groot-Brittannië.

Verschillende diensten binnen Europa

Deze internationaal koerier kan uw groepageverzending, complete vracht en deellading snel en professioneel binnen heel Europa transporteren. Daarvoor hebben ze 25 trekker-opleggercombinaties in hun wagenpark beschikbaar. U kunt standaard goederen laten vervoeren, maar er zijn ook specialistische opties beschikbaar. Zo hebben ze wagens met ADR voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, koelwagens voor als uw producten een bepaalde lage temperatuur moeten hebben en megatrailers voor de grootste vrachten. Vervoer van dossiers en andere gevoelige informatie is ook geen probleem. Daar zijn geschoolde medewerkers voor in dienst die exact weten hoe ze daarmee om moeten gaan. Vraag gerust om meer informatie!

Dé koerier voor transport naar Groot-Brittannië

Omdat Eurospan Holland BV partners heeft in Groot-Brittannië, kunnen ze uw vervoer van en naar dat land razendsnel uitvoeren. Met deze internationaal koerier zijn uw goederen binnen 24 tot 48 uur op de plek van bestemming. Sneller kan het bijna niet. Deze specialisten weten exact hoe ze uw goederen het beste door heel Europa kunnen vervoeren. U kunt van hen vakkundigheid, professionaliteit en deskundigheid verwachten. Met een kwart eeuw ervaring en een enorm wagenpark tot hun beschikking, gaan ze geen uitdaging meer uit de weg.

https://www.eurospan.nl/