Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Verhuizing in of naar Rotterdam? Enkele bespaartips!

‘’Verhuizen is hoe dan ook een grote onderneming waar heel wat bij komt kijken’’, aldus een van de verhuizers van Jac den Hollander, verhuisbedrijf Rotterdam. Veel mensen beseffen dat echter niet altijd goed, en komen voor onaangename verrassingen of moeilijkheden te staan tijdens het verhuizen. Als je in of naar Rotterdam verhuist, dan is een van de eerste factoren waar je rekening mee moet houden, de prijs die je ervoor betaalt. Het gaat immers om een activiteit die zowel veel tijd als geld kost – en dat maakt deze tips om goedkoper te verhuizen dan ook erg interessant! 

De beste tips om goedkoop te verhuizen 

Geld besparen tijdens je verhuis mag dan wel een onmogelijke zaak lijken te zijn, het kan wel degelijk als je het juist aanpakt. De volgende tips kunnen je helpen om van je verhuis in of naar Rotterdam een goedkopere zaak te maken, zodat je er ook veel meer van kan genieten! 

1. Vraag hulp van familie of vrienden 

De beste manier om geld te besparen bij het verhuizen is door een groot deel zelf te doen. Natuurlijk zijn één of twee personen niet altijd genoeg om een grote verhuis te doen, dus waarom vraag je geen hulp van andere familielieden of vrienden? Op die manier is het werk veel sneller gedaan én wordt het ook veel leuker, waardoor de tijd nog sneller lijkt te gaan en je binnen de kortste keren in je nieuwe woning kan intrekken. 

2. Zoek de goedkoopste verhuisservice 

Als je toch liever vertrouwt op een professionele verhuisservice, dan kan je op het internet op zoek gaan naar de beste prijzen. Door verschillende diensten te vergelijken vind je al snel een verhuizer die het werk goed doet, zonder dat je je daarvoor blauw betaalt. Vooral als je kiest voor een proffesionele verhuizer in Rotterdam zelf gevestigd is, zal je heel wat minder betalen, aangezien vaak afstandskosten worden aangerekend. 

3. Huur een verhuiswagen 

Een andere goede manier om zelf sneller en veiliger te verhuizen, is door een speciale verhuiswagen te huren. Dergelijke vrachtwagens of busjes beschikken over meer dan genoeg ruimte en beveiligingsmaatregelen om grote meubelstukken en ook kleine spullen eenvoudig en vlot te vervoeren. Op die manier hoef je minder heen en weer te rijden, en is de verhuis ook sneller klaar. 

4. Goedkope verhuisdozen zijn troef 

Ten slotte is het altijd een goed idee om goedkope verhuisdozen aan te kopen voor de verhuis. Er zijn heel wat stevige, grote en kleine dozen nodig om spullen, zowel groot als klein, efficiënt en onbeschadigd op de plaats van bestemming te brengen. Je kan tal van verschillende types dozen verkrijgen bij een tweedehands aanbieder, die ze voor een prikje te koopt stelt. 

5. Voorbereidend werk doen 

Ten slotte is het slim om, als je op een verhuisservice beroep doet, enkele zaken voor te bereiden. Zo kan je bepaalde meubelstukken al zelf uit elkaar halen of kaders van de muren halen en andere kleine werkjes uitvoeren. Op die manier zal de verhuisservice minder lang werk hebben, waardoor je er dus ook minder voor zal moeten betalen!

 

https://jacdenhollander.nl/