Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Telefonie

Telefoon in het water gevallen, wat te doen?

Ook al bent u zo voorzichtig met uw telefoon, een klein ongelukje kan altijd gebeuren. En voorkomen kan langer niet altijd. Een kapotte scherm is in de meeste gevallen wel te repareren, bijvoorbeeld met een iPhone 6 scherm reparatie, maar wat moet u doen als u uw telefoon in het water laat vallen? 

Zet uw telefoon uit! 

Om kortsluiting te voorkomen, moet u altijd uw telefoon direct uitzetten. Haal vervolgens de batterij en het simkaartje uit de telefoon. Maak de batterij en het simkaartje droog met een zachte doek. Een keukenrol kunt u hiervoor eventueel ook gebruiken. Probeer ook de binnenkant van de telefoon droog te maken. Droog deppen is in dit geval het beste om te doen. Maak net als bij het droogmaken van de batterij en het simkaartje, gebruik van een zachte doek of een keukenrol. Zet uw telefoon niet aan, maar ga naar voor deskundig advies naar www.gsmreparatiecentrum.nl

Wat kunt u thuis nog doen? 

Als u thuis uw telefoon laat vallen in het water, kunt u de telefoon eventueel ook op de kachel leggen te drogen. Maar let wel op dat de kachel niet te warm is! Dit doet een telefoon niet goed en bevordert het drogen echt niet, maar brengt juist meer schade aan uw telefoon. Wat u wel kunt doen is; leg de telefoon op de vensterbank te drogen. De vensterbank is warm genoeg voor het drogen van uw telefoon. Of schijnt het zonnetje buiten en is het warm genoeg? Leg dan de telefoon in de zon neer te drogen. Let er wel op dat een telefoon zo’n 72 uur nodig heeft om te drogen, dus zet in geen geval uw telefoon aan! 

Reparatie van uw telefoon

U doet er goed aan om met uw telefoon naar onze shop te gaan. Wij repareren uw telefoon op een uiterst professionele manier, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw telefoon. Ook gaan wij voorzichtig met uw telefoon om, zodat de schade binnen de perken blijft. Wij hebben kennis van zaken en helpen u graag met eventuele vragen en wensen met betrekking tot uw telefoon. Ook zullen wij snel handelen, zodat uw snel weer gebruik kunt maken van uw gerepareerde telefoon. Want tegenwoordig kan niemand lang zonder een telefoon, het liefste niet langer dan een dag, dus doen wij ons best om bijvoorbeeld uw iPhone 7 scherm te repareren.

 

https://www.gsmreparatiecentrum.nl