Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Webdesign

Website bouwer gezocht

Op internet in Google zocht ik advertenties met website bouwer gezocht. Ik ben net afgestudeerd aan MBO Amersfoort en heb een diploma in handen niveau 4 vormgeving en design. Nu wil ik niet door studeren en ben ik op zoek naar een baan. Ik wil sparen om samen te kunnen gaan wonen met mijn vriend. HBO diploma is zeker belangrijk voor de toekomst, maar tegenwoordig zijn er ook veel bedrijven die specifiek op zoek zijn naar MBO studenten, omdat deze juist veel praktijk hebben achter zijn rug. Tijdens mijn laatste jaar op school heb ik bijvoorbeeld zes maanden stage gelopen, waar ik ontzetten veel van heb geleerd. En de meeste werkgevers waarderen dat echt en zijn blij met iemand met kennis op gebied van praktijk.

Werk zoeken

Zo ben ik gaan werk zoeken op internet. Op verschillende website stonden veel en verschillende vacatures waar een website bouwer gezocht werd. Ik zocht iets in de buurt, ik kom zelf uit Rhenen. Ik kom SiteToGo.nl tegen die op zoek was naar medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in Veenendaal en dat was lekker dichtbij voor mij. Ik heb contact op genomen om te vragen of de vacature nog open was. Het werd mij verteld dat zijn nog een sollicitant hebben die deze week op gesprek komt, maar dat ze graag ook een gesprek et mij zouden willen. Super leuk natuurlijk!

Website bouwer gezocht per direct

Tijdens het gesprek werd mijn verteld dat er een website bouwer gezocht per direct is. Dat was een voordeel voor mij en het bedrijf, omdat ik ook zo snel mogelijk wilde beginnen. Ik heb in het algemeen verteld wat ik gedaan heb en wat ik doe. De ondernemer had mij weer verteld wat de werkzaamheden precies zullen in houden.

Na de tweede gesprek werd ik gebeld dat ik aangenomen ben! Ik begin aanstaande maandag als website bouwer.