Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Webdesign

Een website die klanten aantrekt

Iedereen kan een website maken. Via programma’s zoals WordPress is dit ook al helemaal niet moeilijk meer en soms zelfs gratis. Een goede website maken is echter een kunst en om jezelf te onderscheiden van de rest heb je dit wel nodig. Er staan zoveel sites online en jij moet zorgen dat jouw website hier uitspringt. Daarom kun je ook een eigen website laten maken door een professioneel bedrijf. Tegenwoordig is dit al helemaal niet duur meer. Deze mensen weten exact waar een goede website aan moet voldoen.

Responsive

Als je een website laat maken dan is deze responsive. Dat betekent dat het net zo gemakkelijk te bezichtigen is vanaf een pc als een tablet of een mobiele telefoon. Mensen doen steeds meer met hun mobiele apparaten dan met hun pc en deze staan eigenlijk altijd aan. Komen ze op jouw website terecht en deze is niet responsive, dan gaan ze snel door naar de concurrentie.

Vindbaar

Een andere noodzaak is dat je website te vinden is door de grote zoekmachines. Dit is niet zo vanzelfsprekend als je misschien denkt. Om zichtbaar te worden moeten er bepaalde instellingen zijn waardoor je website wordt opgepakt. Daarnaast is het de bedoeling dat je op de eerste pagina van de resultaten naar voren komt. Is je website niet vindbaar, dan is hij er eigenlijk niet.

Gemakkelijk te bewerken

Vervolgens moet je website gemakkelijk bij te werken zijn. Dit zal je zelf doen, met een Content Management Systeem. Via een professioneel bedrijf krijg je een gebruikersvriendelijk CMS waarmee je te allen tijde je website kunt updaten en bijwerken. Ook kun je nieuwe modules toevoegen en nieuwspagina’s plaatsen. Voor minder dan 1000 euro word je dan volledig ontzorgt.