Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Winkelen

De beste methoden om je schoenen droog en fris te houden

Als het om schoenen gaat, willen we allemaal dat ze in perfecte staat verkeren – hoeveel we er ook voor betaald hebben. Als je zoals de meeste mensen bent, denk je waarschijnlijk niet eens aan je schoenen tot ze tekenen van slijtage beginnen te vertonen. Maar tegen die tijd is het meestal al te laat.

Je schoenen zijn een grote investering, dus is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Hier zijn wat tips om je schoenen droog en fris te houden:

 1. Gebruik een schoenspanner of schoeninlegzolen als je ze niet draagt.
 2. Stop je schoenen vol met krantenpapier of tissues om vocht te absorberen.
 3. Zet je schoenen in een koele, droge plaats als je ze niet draagt.
 4. Gebruik een schoenspanner om je schoenen in vorm te helpen houden.
 5. Poets je schoenen regelmatig om ze te beschermen tegen vuil en water.
 6. Bewaar je schoenen in een stofvrije omgeving.
 7. Laat je schoenen niet lang in direct zonlicht staan.
 8. Als je schoenen nat worden, prop ze dan vol met krantenpapier of handdoeken en laat ze drogen op een koele, droge plaats.
 9. Vermijd lopen in plassen of nat gras.
 10. Gebruik een waterafstotende spray op je schoenen als je in een regenachtig klimaat woont.
 11. Wil je je schoenen echt fris en droog houden, overweeg dan een handige schoendroger aan te schaffen. Deze reinigen en drogen je schoenen optimaal.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je schoenen verlengen en ze er langer als nieuw uit laten zien. Wacht dus niet tot je schoenen uit elkaar vallen – begin ze vandaag nog te verzorgen!

Shoefresh schoendrogers

De Shoefresh schoenendrogers zijn de perfecte manier om je schoenen er fris uit te laten zien en fris te laten ruiken. Ze gebruiken warme lucht om je schoenen snel en grondig te drogen, terwijl ze ook bacteriën en schimmels aanpakken.