Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

3 textielproducten die jouw woonkamer van een knusse sfeer kunnen voorzien

Ben je pas verhuisd en heb je nog geen tijd gehad om je woonkamer gezellig aan te kleden? Of vind je dat jouw woonkamer sowieso wel wat meer warmte en knusheid kan gebruiken? Lees dan even onderstaande blog want hierin willen we drie textielproducten behandelen die jouw woonkamer van een knusse sfeer kunnen voorzien. Want zeg nu zelf: je wilt na een lange dag werken toch wel dat ‘welkom thuis’-gevoel krijgen?!

Vloerkleden

Het eerste wat de meeste mensen doen wanneer ze na een drukke werkdag weer thuiskomen, is die verstikkende schoenen uitschoppen. Niets is zo bevrijdend als op sokken door het huis lopen (al weten de dames onder ons waarschijnlijk iets te bedenken dat nóg bevrijdender is, maar daar gaan we hier maar niet dieper op in). Heb je een vloer van laminaat of PVC? Dan is deze eerste tip voor jou. Om ervoor te zorgen dat je geen last krijgt van koude voeten wanneer je op de bank neerstrijkt, doe je er goed aan om een vloerkleed op de grond neer te leggen. Dit zorgt niet alleen voor extra warmte en sfeer, je zult ook geen last meer hebben van verkleumde voeten!

Sierkussens

Wij zijn er in ieder geval dol op: sierkussens. Sierkussens zouden eigenlijk in geen enkele woonkamer mogen ontbreken. Ze zijn niet alleen praktisch (je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als extra steuntje in de rug), maar zien er ook nog eens heel vrolijk uit. Van vierkante kussens met een stoere print tot fluweelzachte ronde kussens in een prachtig glanzende velvet stof, alles is mogelijk! Kussens kun je uiteraard op de bank plaatsen of in een fauteuil, maar ze staan ook heel leuk tegen een muur op de grond. 

Plaids

Plaids stralen niet alleen warmte, knusheid en zachtheid uit, ze zijn ook nog eens heerlijk warm. Plaids worden dan ook vaak gemaakt van zachte materialen die de warmte goed vast weten te houden. Koelt het ’s avonds af, maar heb je geen zin om de verwarming hoger te zetten? Duik dan onder een plaid op de bank en laat je omringen door de warmte. Knusheid gegarandeerd! 

Ben je nog op zoek naar hoogwaardige textielproducten die je in jouw woonwinkel kunt aanbieden? B Living textiel verkoopt diverse woonaccessoires aan de B2B-markt. Neem zelf eens een kijkje op de website door op bovenstaande link te klikken.

 

https://b-living.eu/