Uw Beste Bedrijvengids
Aanbiedingen

Wat voor dekens bestaan er allemaal?

Er bestaan talloze dekens bestaande uit dons, katoen, wol, synthetisch en isolerend materiaal. Soms heb je ook combinaties dat bijvoorbeeld kan bestaan uit een mix van dons en synthetisch. De meeste mensen vergeten ook dat er verzwaringsdekens bestaan die je kan gebruiken als je last hebt van overprikkeling.

Ben je overspannen of heb je last van angsten?

Verzwaringsdekens helpen bij stress-, angst en slaapstoornissen, en ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, het syndroom van Down, Asperger-syndroom, autisme, boulimia en anorexia. Je kunt het zo gek niet bedenken, de lijst is vrijwel oneindig.

Ben je oververmoeid?

Dit kan door meerdere factoren komen maar je zou eventueel ook kunnen testen of je door het wisselen van dekens het effect heeft op je energieniveau. Toch zou je ook kunnen controleren of je bloedwaardes kloppen bij een huisartsenpraktijk en of je andere hulpmiddelen nodig zou hebben zoals een verzwaringsdeken, kussen of verzwaarde vesten.

Wat zou je nog meer kunnen doen om stress te verlichten?

Op tijd naar bed gaan, beter op je eten letten (gezonder eten), een wandeling in de natuur, iets doen waar jij je goed bij voelt dat is voor ieder persoon anders. Een verzwaringsdeken kan je ook als cadeau geven aan het vriend, vriendin, familielid of wie je ook maar leuk vind.

Hoeveel weegt een verzwaringsdeken?

Dat verschilt dus enorm, het kan variëren tussen de 3 en 15 kg. Er zijn genoeg mensen die houden van het gevoel van druk tegen hun lichaam aan en vinden juist deze druk heel ontspannend. Kies zelf ook uit een prachtig assortiment verzwaringsdekens en doe er ook je voordeel mee!