Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Winkelen

KNIQ.nl gooit het over andere boeg!

Vandaag is bekend geworden dat het concept van KNIQ.nl over de dag andere boeg gegooid gaat worden. Waar de focus vorig jaar lag op specifieke producten die getoond werden met een aanbod van maar enkele shops, heeft het team achter KNIQ.nl het roer compleet omgegooid. 

Het was al een tijdje rustig rondom KNIQ, maar achter de schermen is er ongeveer 5.000 uur gewerkt aan het nieuwe concept. Vandaag waren wij aanwezig bij de presentatie en de website heeft naar ons inzien een enorme potentie. De eerste 10 grote categorieen zijn inmiddels gevuld en de categorieen zijn erg gebruiksvriendelijk voor een gemiddelde gebruiker. Met ongeveer 300 categorieen in het systeem lijkt het systeem goed op de proef gesteld.

In de komende maanden zal het team hard werken aan de definitieve lancering en zullen de nieuwe plannen worden voorbereid. Wij als uwbeste.nl zijn uitgenodigd voor de lancering van de nieuwe plannen in Januari 2018. 

Vol spanning wachten wij af wat de nieuwe ontwikkelingen zullen zijn. Tot volgend jaar en succes gewenst voor het team achter KNIQ!

https://www.kniq.nl