Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Auto

Deskundige rij-instructeurs bij deze rijschool in Bussum

Al langere tijd was ik aan het zoeken naar een goede rijschool in Bussum. Via-via probeerde ik er al achter te komen welke rijscholen in de omgeving van Bussum goed bekend stonden. Er zijn immers zoveel rijscholen dat ik op een gegeven moment niet meer wist welke rijschool nu echt goed was en welke rijschool minder goed was. Via vrienden hoorde ik dat je bij 123Rijden goedkope lespakketten hebt en deskundige instructeurs. Voor mij was dat een reden om hier een proefles te nemen en te zien of deze rijschool daadwerkelijk bij mij zou passen.

 

Een fijne proefles bij deze rijschool uit Bussum

 

De eerste proefles bij deze rijschool in Bussum verliep erg goed en er was zeker een klik. De instructeur was erg aardig en je kon merken dat hij wist waar hij het over had. Dit gaf mij een erg vertrouwd gevoel en hierdoor ging ik zelf ook met meer vertrouwen de weg op. Na afloop van de proefles kreeg ik advies over het lespakket dat het beste bij mij zou passen. Ik herkende mijzelf erg goed in het gegeven advies en na dit advies besloten mijn ouders en ik nog even na te denken. Na een aantal andere rijscholen te hebben overwogen, besloten wij om het geadviseerde pakket van 123Rijden af te sluiten.

 

Erg veel vertrouwen

 

De deskundigheid tijdens de lessen van 123Rijden vond ik misschien wel het fijnste tijdens het lessen. Ik merkte dat ik er zelf gewoon ontzettend veel vertrouwen uit kon halen en sneller de lesstof kon oppakken. Hierdoor had ik zeker genoeg aan het aantal lessen uit mijn pakket en was er uiteindelijk nog voldoende ruimte om de punten te behandelen waar ik moeite mee had. Na goed voorbereid te zijn op mijn rijexamen, ben ik deze vol vertrouwen gaan doen. Het examen ging erg goed en na afloop kreeg ik erg snel te horen dat ik geslaagd was. Ik was hier natuurlijk erg blij om, maar dit was zeker niet gelukt zonder de goede instructeurs!

 

Rustig en ontspannen

 

Rijlessen van 123Rijden zou ik zeker aan anderen aanraden. De instructeurs zijn erg rustig en ontspannen en weten precies hoe zij het beste kunnen uitleggen. Daarnaast weten ze precies waar ze het over hebben en krijg je hier echt veel zelfvertrouwen door!