Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Winkelen

Trouwringen

Trouwringen zijn niet meer weg te denken als een koppel besluit te trouwen. In haast elke cultuur in de wereld spelen trouwringen een grote rol. Juweliers verdienen dan ook veel aan trouwringen.

In Nederland

In Nederland spelen trouwringen een grote rol maar er wordt niet meer veel geld aan besteed zoals vroeger. Tegenwoordig kiezen Nederlanders voor wat goedkopere trouwringen en gebruiken ze het geld dat ze besparen voor hun leven samen. Wat veel koppels doen is op vakantie gaan met het geld dat ze besparen.

In het buitenland

In het buitenland wordt er nog wel veel geld besteed aan trouwringen. In Amerika wordt het verreweg meeste uitgegeven aan trouwringen. Ook in de Aziatische spelen trouwringen een grote rol. In Azië wordt er ook nog heel veel geld besteed aan trouwringen. Met dure ringen laat je zien dat je uit een goed en rijk familie komt. Vaak zijn het ook de ouders dat de trouwringen betalen en niet de koppel zelf. In de meeste Aziatische landen betaald de familie van de bruidegom het geld voor de trouwringen.

Het zal vast ook in die landen een kleiner rol gaan spelen maar zo ver zijn ze nog niet. In Nederland zijn we wat nuchterder en zijn mooi en goedkope trouwringen ook prima.