Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Een ronde eikenhouten tafel staat altijd

Weet je waarom wij ronde tafels zo geweldig vinden? In de eerste plaats omdat je super-efficiënt met de ruimte omgaan. Aan een ronde tafel kunnen relatief veel mensen zitten, die overal goed bij kunnen (dus geen eindeloos doorgeven van de aardappelen) en ook nog eens beter contact met elkaar maken. Een ronde tafel is praktisch en gezellig!

Een ronde tafel voelt intiemer

Hoe het precies komt weten we niet, maar een rechthoekige of vierkante tafel voelt een stuk formele dan een ronde tafel. Een ronde tafel voelt gewoon wat intiemer. Bovendien bespaart een ronde tafel je ook het gedoe van wie er aan het hoofd van de tafel zit.

Dankzij de prettige sfeer zal je ronde tafel al snel je favoriete plekje in huis worden: voor het eten, om gezellig een beetje te wijnen of om een spelletje te spelen.

Ronde tafel gemaakt van het beste eikenhout

Wie een ronde tafel zoekt en hoge eisen stelt aan de kwaliteit komt al snel terecht bij een eikenhouten tafel. Eiken is het perfecte materiaal om meubels van te maken. Het is makkelijk te bewerken en veelzijdig, is beschikbaar in verschillende kleuren en heeft een hoge hardheid. Daardoor gaat een eikenhouten tafel generaties mee. En doordat eikenhout een natuurlijk materiaal is, is deze eyecatcher ook gelijk een rustgevend element in je interieur. Bovendien is geen tafel hetzelfde.

Een eikenhouten tafel zoals jij dat wilt

Hopelijk hebben we je weten te overtuigen dat een ronde eikenhouten tafel ook bij jou niet zou misstaan. Maar mocht je nu toch een andere vorm tafel willen hebben, geen nood. Want wij maken jouw tafel op maat, helemaal volgens jouw wensen. Vorm, afmetingen, onderstel, kleur, afwerking, je hoeft het maar te noemen en wij kunnen het leveren. Jij stelt de tafel samen, wij bouwen hem voor je,

Doordat we een eigen werkplaats hebben met een stel meubelmakers waar je “u” tegen zegt durven we het je te garanderen: de tafel die wij bij jou thuis komen afleveren past perfect in je interieur!

Wil jij ook een eikenhouten tafel waarvan er geen tweede is? Kom dan naar www.tafels99.nl en laat ons je verder helpen.