Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Meer hout gebruiken in huis

Wist je dat het gebruik van hout ontzettend veel sfeer en warmte in huis brengt? Tijd om dus aan de slag te gaan met wat hout. Gelukkig krijg je heel veel verschillende soorten hout, dus altijd wel een bijpassende kleur of patroon. Heb je dan een stuk hout gevonden dat je mooi vindt én bij je interieur past? Dan kun je jezelf nu de vraag stellen wat je gaat maken van dat hout.

 

Maak je peuter blij met een houten loopfiets

Wie zegt dat decoratie niet ook praktisch kan zijn? Misschien heb je het wel eens voorbij zien komen in woonmagazines, maar een houten loopfiets kan prima in de speelhoek worden gezet als decoratie. Hoe schattig om door de dag heen je kleintje te zien spelen met een door jou gemaakt stuk speelgoed. En datzelfde stuk speelgoed zie je dan in de avond in de hoek als pronkstuk staan. Door je peuter te betrekken bij het bouwen van een houten loopfiets vinden ze het daarna misschien nog leuker, maak er dus samen een leuke dag van!

 

Een schommel in de speelkamer

Heb jij een kleuter door het huis heen rennen? Dan is het misschien wel leuk om een schommel of klimrek te bouwen. Waarom veel tijd en moeite steken in het maken van decoratie, als je er ook iets bruikbaars van kan maken?! Je kleuter zal je eeuwig dankbaar zijn! Samen herinneringen maken is toch veel leuker dan een paar fotolijstjes die bij elkaar passen? Een schommel is super gemakkelijk te maken, een stuk hout opschuren, 4 gaten erin boren en met haken en een touw aan het plafond vastmaken. Een klimrek is ook zeer gemakkelijk, door twee platen tegen als een soort piramide tegen elkaar aan te zetten en er een paar knoppen op te bevestigen ben je al een heel end!

https://fietsie.nl/loopfiets-1-jaar/