Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Mobiliteit

Waar moet je aan denken als je een shirt wilt laten bedrukken?

Als je over shirt bedrukken Den Haag nadenkt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de kledingstukken op de best mogelijke manier laat bedrukken. Als je een shirt wilt laten bedrukken, moet je er in de eerste plaats voor zorgen dat deze van een goede kwaliteit stof is gemaakt. Als de stof erg dun en goedkoop is komen er na het wassen kreukels in het shirt te zitten. Dat is niet het enige probleem. Als de stof niet van hoge kwaliteit is, kan de stof krimpen en de kleur vervagen als deze wordt gewassen. Dat is echter niet de enige overweging waar je op moet letten als je een shirt wilt laten bedrukken. Hieronder beschrijven we enkele van de overwegingen waar je ook op moet letten.

Overweeg de stijl van je shirt

Het eerste waar je aan moet denken, is de stijl van het shirt. Dit bepaalt hoeveel kleuren je in je ontwerp kunt gebruiken en of het mogelijk is om extra details toe te voegen, zoals glitter of folie-accenten. De meeste shirts zijn gemaakt van katoen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Kledingstukken die je kunt laten bedrukken zijn onder andere overhemden met lange of korte mouwen, T-shirts, Tanktops, truien en meer. Elk van deze verschillende kledingstukken kan je verschillende mogelijkheden bieden voor het ontwerp dat je er op wilt laten drukken. Als je bijvoorbeeld een opdruk op de rug wilt, kun je een shirt met korte mouwen of een tanktop gebruiken. Als je echter grote kleurvlakken wilt laten drukken zal dit goed staan ​​op een shirt met lange mouwen. Bij een Hoodie is opdruk op de rug juist minder goed zichtbaar, waardoor je dan eerder voor een print op de voorkant of de mouw zult kiezen.

Houd rekening met de afdrukkleuren

Als je shirts wilt laten bedrukken, hoef je dit niet tot één kleur te beperken. Je kunt ze ook laten bedrukken met twee kleuren of meer. Hierdoor ziet je shirt er nog aantrekkelijker uit dan wanneer het slechts in één kleur zou worden bedrukt. Wanneer je een een shirt in twee of meer kleuren laat bedrukken, wordt het bedrukt met behulp van een geavanceerde technologie die sublimatie wordt genoemd. Dit betekent dat de kleuren niet gemakkelijk zullen verwassen waardoor de print mooi blijft. Hierdoor zullen de kleuren levendiger zijn dan die van zeefdruk en direct printen.

Interesse in t-shirt printing? Magicprint.nl is de professional!