Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Uitbesteden van tuinwerkzaamheden? Bel Egalisee bestratingen

Heeft u een tuin en wilt u totaal iets anders? Om dit zelf aan te pakken kan lastig zijn en veel tijd vergen die u misschien niet heeft. Dan is het handig om een specialist in te schakelen met jarenlange ervaring. Woont u in de omgeving van Etten-Leur? Dan kunt u contact opnemen met Egalisee Bestratingen. Dit bedrijf beschikt over jaren ervaring in het uitvoeren van diverse tuinwerkzaamheden. Naast bestrating in Breda kunt u hen ook inschakelen voor tuinontwerp in Etten-Leur. Zij hebben echte tuinarchitecten in dienst die een tuin kunnen realiseren die voldoet aan uw persoonlijke wensen. Ze komen graag bij u langs en tijdens deze afspraak kunt u uw voorkeuren kenbaar maken. Aan de hand van uw wensen zullen ze een schets maken en deze met u bespreken. Als de schets akkoord is gaan ze aan de slag met het tuinontwerp. Dit ontwerp kan ook bestaan uit een beplantingsplan. Voor een tuinontwerp zijn er vele mogelijkheden zoals het aanleggen van een tuinhuis, overkapping of een prachtig gazon.

Bomen snoeien en kappen

Om een boom gezond te houden is het belangrijk om een boom regelmatig te snoeien. Door het snoeien worden het dode hout en probleemtakken weggesnoeid. Ook zorgt u door te snoeien dat de boom niet te groot wordt en hiermee mogelijke overlast voorkomt. Knotbomen, leibomen en fruitbomen kunt u het beste jaarlijks laten snoeien. Heeft u een oude boom of staat deze op een ongunstige plek? Dan is het mogelijk om deze te laten kappen. De medewerkers van Egalisee Bestratingen beschikken over de ervaring en materieel om deze klus uitstekend voor klaren. Wanneer u een boom wilt laten kappen, dient u er rekening mee te houden dat u waarschijnlijk een omgevingsvergunning moet aanvragen.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Voor meer informatie kunt u bellen naar telefoonnummer: 06-38932453 of 06-53650609

https://www.egaliseebestratingen.nl/