Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Verhoog de productiviteit met palletheftrucks

 

Zoek je een eenvoudige elektropallettruck die geschikt is voor een (licht) intensieve toepassing in een kleine ruimte? Met een elektro pallettruck kun je gemakkelijk manoeuvreren in kleine ruimtes als vrachtwagens, magazijnen en winkels. Dit levert beslist een verhoogde productiviteit op!

Wendbaarheid 

Overweeg je om voor jouw bedrijf magazijntrucks aan te schaffen? De elektropallettruck Cesab P214 is voorzien van een ergonomische disselboom. In combinatie met de prettig bedienbare tiptoetsen is deze pallettruck eenvoudig wendbaar in beperkte ruimtes en leent deze zich perfect voor licht intensieve toepassingen. De wisselstroom (AC) aandrijfmotoren zorgen, in combinatie met de proportionele traploze snelheidsregeling en de CAN-BUS communicatie, voor uitstekende rijeigenschappen! Deze pallettruck is eveneens voorzien van automatische uitschakeling, waardoor onbevoegde gebruikers de pallettruck niet kunnen gebruiken. 

Veiligheidsmechanisme

De elektropallettruck Cesab P225 leent zich perfect voor intensieve toepassingen. Door het PIN-code toegangssysteem herkent de machine meteen wie hem bestuurt en activeert hij direct de vooraf geprogrammeerde instelling. De opbouw van het chassis begint al op 35 mm vanaf de grond en buigt van de voeten van de gebruiker af. Zo wordt er een perfecte balans gevonden tussen de bescherming van de voeten en het garanderen van de veiligheid van de truck. De machine is uitgevoerd met een rubberen band onderaan het chassis. De machine kan zo eenvoudig door de molgoten rijden, waardoor deze niet vast komt te zitten. 

Revolutionaire motor 

Ben jij op zoek naar een meeloop elektrische pallettruck om de lasten over kleine tot middelgrote afstanden te verplaatsen? De Cesab P113 is uitzonderlijk stil en compact en kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Naast een grote energie-efficiëntie  biedt de revolutionaire AC motor duurzaamheid en een laag energieverbruik. Deze pallettruck kan lasten tot 1300 kilo verplaatsen en blinkt uit in zijn manoeuvreerbaarheid. 

 

Clax trolleys
Zoek jij een transportkar die met een druk op de knop open en dicht te vouwen is? De Clax trolley is voor zowel particulieren als organisaties een handig transportmiddel! Door de achterwiel constructie en zwenkwieltjes zijn de Clax trolleys heel eenvoudig te besturen. Wist je dat het bovenste blad opklapbaar is, waardoor je ze gemakkelijk kunt transformeren tot een duwkar? Dit is een slimme oplossing om probleemloos grote dozen te vervoeren! Deze groene Clax is uitgerust met twee handige kratten en een krathoes.

Heeft u meer interesse gekregen in palletheftrucks? Raadpleeg één van onze Cesab heftruckexperts voor advies en blijf aandacht besteden aan de veiligheid van jouw medewerkers! Voor het allerbeste resultaat is het juiste werkmateriaal onmisbaar.