Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Taxi service in de regio Maastricht

Taxi service in de regio Maastricht 

Maastricht is een grote stad en gemeente in het zuiden van Limburg. Het is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt  ruim 120.000 inwoners. Het is hiermee de grootste gemeente van de provincie Limburg. Ten noorden van Maastricht ligt Maastricht Aachen Airport. Maastricht Airport is ook bekend onder de naam Technoport Europe. Het is het enige regionale vliegveld in Nederland dat zowel passagiers als cargo vervoerd.

Bent u op zoek naar een taxi service in de regio van Maastricht Aachen Airport? Taxi Blue is een professioneel taxi bedrijf gericht op de zakelijke markt. Of het nu gaat om regulier vervoer, groepsvervoer of zelfs VIP service, bij Taxi blue zijn uw klanten in veilige handen. 

Taxi Blue rijdt alleen met Mercedes taxi’s

Taxi Blue rijdt alleen met luxe taxi’s. Het goed onderhouden wagenpark bestaat uitsluitend uit Mercedes klassen. Zo reist u dus altijd in een auto van hoge kwaliteit en comfort. U weet dus zeker dat uw klanten de service en kwaliteit krijgen die u verlangt van een taxi service.

Een taxi is veilig en snel 

De chauffeurs van Taxi Blue hebben jarenlange ervaring en kennen de regio van Maastricht als geen ander. Wilt u veilig en snel van of naar Maastricht Aachen AirPort gebracht of gehaald worden? Taxi Blue haalt u of uw klanten rechtstreeks van de aankomsthal en brengt u veilig en snel naar de plaats van bestemming. 

Ook een taxi service voor particulier gebruik 

Naast zakelijk vervoer kunt u uiteraard ook als particulier gebruik maken van de taxi services van Taxi Blue. Begin uw reis ontspannen en laat u thuis ophalen door een luxe auto. Ook als u met een groep op reis gaat kunt u gebruik maken van Taxi Blue. Ze beschikken over goed onderhouden Mercedes bussen.

Kijk voor meer informatie over Taxi Blue op hun website.

https://www.taxiblue.nl/