Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Vloer in een containerwoning

Wij gebruiken Tarkett als standaard vloerbedekking voor onze containerwoningen, omdat dit een kosteneffectieve, duurzame en snel te installeren variant is. Deze is over het gehele oppervlak gelijmd zonder dwarsliggers. Maar ook laminaat-, parket- of vloertegelvarianten zijn populair in woning containers, omdat deze ook verkrijgbaar zijn met een antislipoppervlak en in veel verschillende varianten kunnen worden gekozen.

De badkamer is voorzien van vloer- en wandtegels. Ook hier zijn er een groot aantal verschillende soorten. Onze wooncontainers worden standaard aangeboden met witte wandtegels (formaat 30 x 60 cm) en antracietkleurige vloertegels. Uiteraard kan het woon- of slaapgedeelte en het keukengedeelte op verzoek worden betegeld.


 

Buitenmuur van de containerwoning

Onze buitenwanden of melamine gecoate spaanplaten van de containerwoning zijn standaard voorzien van een verzinkte gevelplaat, een gipsplaat en een EnEv-isolatie van 160 mm. Bovendien kan de binnenkant van de wand op verzoek wit worden geschilderd met glasvezelbehang. Voor de ventilatie van de containerwoning is een geforceerde ventilatie voorzien en geinstalleerd.
 

Binnenwanden

Wij bieden de volgende varianten aan:

  • Fermacell platen of gipskartonplaten gevuld, geschuurd, behangen met glasvezelbehang en 2x bekleding met wit geschilderde dispersieverf.
  • Spaanplaat met een melamineharscoating

 

Verlichting

Wij zorgen voor kabeldoorgangen voor de verlichting van de containerwoningen zodat u uw lampen kunt installeren. U bepaalt de locatie van de verkooppunten. Uiteraard kunnen de containers ook met voorgemonsterde lampen kant en klaar worden geleverd.
 

Aansluitingen

De installatie van de aansluitingen voor elektrische of warmwaterverwarming, boiler, keuken, wasmachine, etc. is uiteraard inbegrepen in onze diensten. De aansluiting buiten het gebouw of in de huisaansluitingsruimte vindt dan plaats op locatie. Heeft u vragen over containerwoningen? Voor onze woning containers maken we gebruik van strippen- of puntfunderingen. Uiteraard worden bij de aanschaf van de containerwoning de funderingsplannen meegeleverd.