Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Een cocktailbar huren: mijn beste idee ooit!

Wat te doen, wat te doen? Mijn verjaardag zat er aan te komen en originele ideeën had ik niet. Toch wilde ik mijn verjaardag op een bijzondere manier vieren, de magische 30 was bereikt namelijk. Een zaaltje huren waar bier, fris en wijn werd geschonken had ik nou al zo vaak gezien. Wat kon ik nou regelen dat écht goed in de smaak zou vallen? Met het warme weer op de planning kreeg ik de ingeving om een tuinfeest te houden. En om het helemaal af te maken bedacht ik me om een cocktailbar te huren van Bar Company. Dit is mijn beste idee ooit geweest!

Cocktailbar huren – op maat gemaakt aanbod

Na flink wat research over een cocktailbar huren, kwam ik telkens bij één bedrijf uit: Bar Company. Het lezen van talloze goede recensies en het zien van veelbelovende foto’s, besloot ik een offerte aan te vragen. Binnen een dag werd ik teruggebeld en heb ik de accountmanager voorgelegd wat mijn idee was. Hij heeft me ontzettend goed geholpen en een perfect aanbod op maat gemaakt. Ik kon zelf kiezen welke mobiele bar deze kant op kwam en kon zelfs mijn eigen cocktail-menu samenstellen. De cocktailbar huren is ontzettend makkelijk en snel geregeld, super fijn!

Van A tot Z volledig ontzorgd

Op de dag van het feest was de (knappe) cocktailshaker royaal op tijd. Hij heeft zelf alle benodigdheden meegenomen, de bar opgezet en gezorgd voor een passende aankleding. Erg prettig, want zo had ik er geen omkijken naar. De professionele cocktailshaker zag er verzorgd uit en was een echte entertainer. Niet alleen ik was onder de indruk, mijn vrienden hebben het namelijk nog steeds over de cocktailbar! Na het feest heb ik hem nergens mee hoeven helpen. Hij heeft zelf alles opgeruimd, ingepakt en netjes achtergelaten. Bar Company heeft alles super geregeld, ze hebben me volledig ontzorgd en meegeholpen aan een topfeest!

https://www.barcompany.nl/