Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Online marketing

Recent was ik op zoek naar een online marketing bureau, omdat ik hoger in Google wilde komen te staan met mijn bedrijf. Ik ben een eigenaar van een metaalbedrijf in Dodewaard en wilde graag boven mijn concurrenten komen te staan in Google. Eerst wist ik natuurlijk helemaal niet hoe dat allemaal werkte en probeerde ik het op diverse manieren uit te zoeken. Tot ik bij een bedrijf kwam dat mij er perfect bij kon helpen. Welk bedrijf dat was en hoe ze mij hielpen vertel ik in deze blog.

Googelen op online marketing

Ik ben er dus achter gekomen dat ik voor mijn doel een online marketing bureau nodig heb. Hiervoor ging ik dus Googelen op online marketing. En ja hoor, binnen no-time kwam ik zo veel bureaus tegen die mij daarmee konden helpen, maar er was er maar een die mij daar goed bij kon helpen, die mij duidelijke informatie gaf en waarvan al het werk wat ze hebben verricht, er keurig uit zag. Ik heb het over het bedrijf Doelbewust online marketing. Dit bedrijf heeft al 16 jaar ervaring met online marketing en weet dus precies wat ik wil: Mijn bedrijf op nummer 1 in Google op het zoekwoord ‘metaalbedrijf’. Ik nam contact op met het bedrijf en ze vertelden mij dat ze mij vrijwel direct konden helpen. Maar dat ik veel geduld nodig moet hebben omdat het een best groot proces is en het flink wat tijd nodig heeft voor het allemaal eenmaal is gebeurd.

Resultaat

Het resultaat is dat ik in een periode van 6 maanden, van buiten de top 100 in Google op nummer 1 kwam te staan met het zoekwoord ‘metaalbedrijf’! Ik kon merken dat ik door de maanden heen steeds meer klanten kreeg omdat ik natuurlijk steeds hoger kwam te staan in Google als mensen naar een bedrijf zochten. Hier heb ik dus echt heel veel profijt van gehad en wil ik Doelbewust online marketing daar hartelijk voor bedanken.

Heb jij nou ook een online marketing bureau nodig met SEO specialisten? Dan raad ik jou Doelbewust online marketing aan!