Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Auto

Autorijschool Arnhem zoeken

Een tijdje geleden zocht ik een autorijschool Arnhem en kwam ik Verkeersschool Cees Vendrik tegen. Uiteindelijk heb ik daar dan ook al mijn rijlessen gevolgd en heb ik succesvol mijn rijexamen gedaan. Graag schrijf ik nog het een en ander over de rijschool van Cees Vendrik, omdat ik daar hartstikke tevreden mee ben geweest!

Autorijschool Arnhem

Ik ging op het internet naar een autorijschool Arnhem zoeken, omdat ik de eerste van mijn vrienden en kennissen ben in de buurt van Arnhem die gaat starten met rijlessen. En dus had ik nog geen verhalen van anderen gehoord. Zodoende ben ik gaan Googelen. En al gauw kwam ik er velen tegen. Maar lang niet allemaal vond ik er zo goed uit zien. Of sommigen waren wel extreem duur! Tot dat ik Cees Vendrik tegenkwam. Hij was in ieder geval niet de goedkoopste, maar in de recensies las ik toen wel dat het kwalitatief hartstikke goed is! Dan heb ik liever dat ik er aan het begin meer aan uit geef en wel gewoon slaag, in plaats van een goedkope rijschool waar ik uiteindelijk alsnog meerdere rijlessen nodig heb en daardoor duurder uit ben. Maar om de kwaliteit goed te kunnen beoordelen, kon ik een eerste gratis rijles bij Cees Vendrik regelen. Ideaal om op die manier te kijken of dat hij inderdaad degene is die ik zoek.

Goede rijschool

En de eerste rijles was direct een succes! Hij stond bij mij precies op tijd voor de deur in Arnhem. En het autorijden ging hartstikke goed! Ook hij vond dat ik dingen heel snel oppakte etc. Vervolgens heb ik dan ook voor hem gekozen om daar al mijn autorijlessen te gaan volgen. En met succes! Want inmiddels ben ik direct na de eerste keer geslaagd voor mijn praktijk.

Ik kan hem als autorijschool Arnhem dan ook bij iedereen aanbevelen!