Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Waarom december de leukste maand van het jaar is

Veel mensen zien op tegen de feestdagen. Ik daarentegen niet. Ik vindt december de leukste maand van het jaar. Ook de maanden ervoor zijn erg leuk omdat er dan allerlei voorbereidingen moeten gebeuren. Maar waarom is het eigenlijk de leukste maand? De meeste feitjes zal je waarschijnlijk niet realiseren maar aan het einde van dit artikel ben jij ook een december fan!

Familie en vrienden

Ten eerste is dit de maand van familie en vrienden. Dit is het moment om iets meer tijd met hen te besteden en te laten zien hoeveel je om hen geeft. Naast familie en vrienden is dit ook de maand om wat goeds te doen voor je mede mens. Denk bijvoorbeeld aan acties als Serious Request. Dit brengt ons allemaal toch een klein beetje meer samen, hoe mooi is dat?

 

Hiernaast zijn er nog tal van andere goede acties zoals decemberzegel. Dit is een actie van Sandd waarbij zij een deel van deze speciale kerstpostzegels doneren aan Pink Ribbon. 1 op de 7 vrouwen krijgt namelijk borstkanker en al het geld gaat naar wetenschappelijk onderzoek, behandelingen, langetermijneffecten en nazorg.

 

Per zegel betaal je 50 cent en maar liefst 25 cent gaat naar het goede doel. Dit is toch een hele mooie actie? Ik heb gelijk een maar vellen gekocht om te gebruiken bij het versturen bij mijn eigen ontworpen kerstkaarten. Je kan deze zegels heel makkelijk alvast online bestellen maar je kan deze zegels ook kopen bij een van de postpunten van Sandd. Kijk even op de website welke dat zijn.

 

Perfecte maand voor een nieuwe baan

December is ook de perfecte maand om te gaan solliciteren. Deze maand stoppen mensen namelijk even met het zoeken en is er dus meer kans voor jou. Het is ook de perfecte maand om te gaan netwerken. Al die feestjes en drankjes kunnen dan toch wel gaan leiden tot een hele leuke baan.


 

Feestjes, feestjes en nog meer feestjes

December staat ook helemaal in het teken van de feestjes. Deze maand heb je alleen maar goede excuses om lekker ongezond te eten en drinken. Ik hou ervan om deze hele maand alleen maar lekkere dingen te maken en te kopen. Niemand die het je ook kwalijk neemt. Etentjes met de ene vrienden en 3 dagen later weer met een andere vriendin. Eind december stellen we dan weer lekker met zijn alle de goede voornemens op waarbij ik dan de maanden erna weer gezond ga eten.

 

Naast de feestjes is dit ook de maand van de cadeautjes.  Ik hou ervan om lekker een hele dag leuke en gekke cadeautjes te gaan zoeken voor mijn familie en vrienden. Daarna staan ze zo mooi onder de kerstboom waardoor je elke ochtend toch iets vrolijker wordt als je dat beeld ziet.

 

Als we nu allemaal eerlijk zijn, zitten er eigenlijk geen nadelen verbonden aan december, toch?