Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat doet een annuleringsverzekering?

Als u op vakantie wilt gaan en u heeft geen annuleringsverzekering afgesloten dan kan dit wel eens tot onaangename verrassingen lijden. Stel dat een naast familielid van u overlijdt en u uw reis moet onderbreken danwel volledig annuleren? U zult dan wel de volledige reis moeten betalen. Ook als u tijdens de reis ziek wordt en opeens terug moet naar huis kan een annuleringsverzekering uitkomst bieden.

Een annuleringsverzekering geeft u de garantie dat u niet tijdens hoge kosten aanloopt als u uw reis moet annuleren. Het kan altijd voorkomen dat er omstandigheden plaatsvinden waarin uw reis geen doorgang kan vinden of halverwege afgebroken moet worden. In dat geval zal de annuleringsverzekering u de resterende vakantiedagen vergoeden. Als de gehele reis niet plaats kan vinden dan wordt in de meeste gevallen de complete vakantie vergoed, afhankelijk van uw polis.

Kortlopende reisverzekering vergelijken.

Een kortlopende reisverzekering vergelijken doet u niet eventjes bij Zelf.nl. Het is sowieso de vraag of een kortlopende reisverzekering wel voldoet voor uw vakantieplannen. Gaat u 1x per jaar op vakantie naar de veluwe, af en toe een weekendje weg of gaat u op wereldreis? Is het slim om een kortlopende reisverzekering af te sluiten voor die twee weken vakantie in de zomer? Over het algemeen is een kortlopende reisverzekering het goedkoopst voor vakanties van niet langer dan 3 weken. Het grootste voordeel van een kortlopende reisverzekering is dat u geen langlopende verplichting aangaat. Een dergelijke reisverzekering loopt doorgaans af op de dag dat u terugkomt van vakantie. Extra voordeel is dat elke vakantie aanleiding biedt om naar de beste deal op zoek te gaan. Gaat u langer dan 2 à 3 weken per jaar op vakantie, dan is het verstandig om een kortlopende reisverzekering te vergelijken met een doorlopende reisverzekering. Het voordeel van een doorlopende reisverzekering is dat u na een keer afsluiten meteen klaar bent. Gaat u op vakantie of een weekendje weg en er gebeurt wat, dan weet u dat u van uw reisverzekering op aan kunt. Dat is een veilig gevoel en geeft u meer ruimte om te genieten van de voorpret, in plaats van saaie verzekeringen regelen.

Onze doorlopende reisverzekering is door de Consumentenbond verkozen tot Beste Koop. Dat is niet voor niets. Onze reisverzekering biedt namelijk de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. Dat zit hem niet alleen in de lage premie, maar ook in heldere voorwaarden en een uitstekende dekking.

Doorlopende annuleringsverzekering

Het is mogelijk om een jaarronde annuleringsverzekering af te sluiten zodat u altijd zonder zorgen op vakantie kunt gaan. Moet u uw vakantie onverhoopt annuleren, dan bent u hier altijd tegen verzekerd en zult u uw geld terugkrijgen.

https://www.facebook.com/Courtinegroep/