Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Zorg

Andere zorgverzekering afsluiten voor volgend jaar

Waar let u op bij het afsluiten van een zorgverzekering? Er zijn zoveel zorgverzekeraars dat het soms lastig is om de juiste te kiezen. Als u niet (meer) tevreden bent over uw huidige zorgverzekering, dan kunt u nu alvast gaan kijken naar een andere verzekering voor komend jaar. Als u nu een nieuwe zorgverzekering afsluit, dan gaat deze in op 1 januari 2021.

Waarop letten?

Om voor uzelf op een rijtje te krijgen wat u zoekt in een zorgverzekering, kunt u een aantal punten meenemen in de overweging. Vindt u vooral een lage premie belangrijk, dan vallen zorgverzekeraars met een hogere premie wellicht al af. Wilt u een ruime keuze in aanvullende verzekeringen of tandartsverzekeringen, dan kunt u zorgverzekeraars met een beperkt aanbod wegstrepen. Daarnaast kunt u kijken naar het soort polis dat wordt gehanteerd. Is dit een natura- of een restitutiepolis? En misschien heeft u een voorkeur voor een bepaalde zorgaanbieder. Kunt u hierbij terecht?

Salland basisverzekering

In Gelderland en Overijssel biedt zorgverzekeraar Salland al 150 jaar lang een kwalitatieve zorgverzekering tegen een betaalbare premie. Als u in een van beide provincies woont, dan kunt u bij ons een zorgverzekering afsluiten. Hiermee kunt u overigens door heel Nederland terecht voor zorg. Naast een basisverzekering hebben we vier aanvullende en drie tandartsverzekeringen, zodat u een zorgverzekering af kunt sluiten die past bij uw behoeften. 

Collectieve zorgverzekering via werkgever of sportclub

Heeft uw werkgever afspraken met ons gemaakt? Dan kunt u een collectieve zorgverzekering afsluiten. Hiermee krijgt u onder meer korting op uw aanvullende verzekering. Ook gezinsleden die met u meeverzekerd zijn, maken gebruik van deze korting. Een collectieve zorgverzekering kunt u ook afsluiten via uw sportclub als deze een contract met Salland heeft. Op onze website kunt u terugvinden of u in aanmerking komt voor een collectieve verzekering bij Salland.

https://www.salland.nl