Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Zorg

Werken bij Archipel Zorggroep: iets voor jou?

Archipel Zorggroep is een zorgorganisatie in Zuidoost-Brabant die zich richt op het bieden van zorg en ondersteuning aan ouderen. De organisatie heeft verschillende locaties in de regio waar zowel intramurale als extramurale zorg wordt geboden. Maar wat is het nu om te werken bij Archipel Zorggroep? Hier lees je alles over de organisatie, de werkcultuur en de mogelijkheden voor werknemers.

De organisatie

Archipel Zorggroep is een organisatie met een rijke geschiedenis. In 1973 is de organisatie ontstaan uit een fusie tussen twee zorginstellingen in Eindhoven en Best. Vandaag de dag biedt Archipel Zorggroep een breed scala aan zorg- en dienstverlening aan ouderen in de regio Zuidoost-Brabant. Van verpleeghuiszorg en thuiszorg tot dagbesteding en revalidatie, bij Archipel Zorggroep vind je het allemaal. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, check dan vooral even vacatures zorg Brabant!

De werkcultuur

De werkcultuur bij Archipel Zorggroep kan worden omschreven als open en collegiaal. Het teamgevoel staat hoog in het vaandel en er wordt veel waarde gehecht aan samenwerking. Bij Archipel Zorggroep wordt er gewerkt volgens het principe van zelforganisatie. Dit betekent dat medewerkers zelf verantwoordelijk zijn voor hun werk en hun takenpakket en dat er veel ruimte is voor eigen initiatief. Hierdoor is er veel mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op je werk en kun je echt het verschil maken voor de bewoners.

Daarnaast biedt Archipel Zorggroep haar medewerkers veel mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing. Er worden verschillende cursussen en trainingen aangeboden, zowel gericht op vakinhoudelijke kennis als persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kun je jezelf blijven ontwikkelen en groeien in je functie. Sowieso is werken bij Archipel iedere dag weer leerzaam. Je leert iedere dag weer van je cliënten en van je collega’s.

Mogelijkheden voor werknemers

Archipel Zorggroep biedt haar werknemers verschillende mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Zo is er bijvoorbeeld een loopbaancentrum waar je terecht kunt voor advies en ondersteuning op het gebied van loopbaanontwikkeling. Ook zijn er regelmatig interne vacatures voor functies op verschillende niveaus.

Daarnaast biedt Archipel Zorggroep haar medewerkers flexibele werktijden en verschillende arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een fietsplan of een sportabonnement. Ook kun je als werknemer van Archipel Zorggroep gebruik maken van verschillende kortingsregelingen en collectieve verzekeringen.