Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

3x Hotelsferen in jouw eigen slaapkamer

Slapen in een hotel heeft een gevoel van ultieme luxe. Hoe geweldig zou het zijn als je dit ook zou ervaren in je eigen slaapkamer! Een kamer waar je tot rust kunt komen, en dat kan weleens goed van pas komen als je wil slapen in een ruimte. Hoe creëer je dan zo’n hotelgevoel? Met die vraag gaan we je in deze blog helpen. We geven je tips die je makkelijk kan gaan toepassen in jouw slaapkamer. Ook krijg een flinke dosis inspiratie er gratis en voor niks bij. Lees dus snel verder om jouw slaapkamer tot een ware hotelkamer om te toveren. 

  1. Kleurenpalet

De eerste tip die we je mee gaan geven is kiezen voor een duidelijk kleurenpalet. Je kunt online zelf makkelijk kleurenpaletten samenstellen. Ook kan je inspiratie halen uit interieur foto’s, kijk eens goed naar deze afbeeldingen. Welke kleuren kom terug en voor wat voor soorten kleuren is er gekozen? Vaak is te zien bij hotelkamers dat er gekozen is voor een rustig kleuren palet met een paar kleuraccenten. Veel kleuren die terugkomen als accent zijn donkere kleuren. Donkerblauw of donkergroen bijvoorbeeld. 

  1. Hotel vol met spullen

Als je je slaapkamer aan wilt laten voelen, moet je eens goed kijken wat er nou precies in een hotelkamer te vinden is. Als je in een hotel bent, vind je dan ook altijd oude werkstukken en fotoboeken terug? Wij niet in ieder geval. Let er dus op dat spullen die niet terug te vinden zijn in een hotel, ook niet in je slaapkamer liggen. Ze kunnen er wel liggen, maar laat ze niet in het zicht liggen. Een opgeruimde kamer is het begin van een hotelsfeer. 

  1. Hotel luxe

Hotels koppelen we aan luxe, maar waarom eigenlijk? Wat zorgt ervoor dat een hotel zo luxe aanvoelt? Een groot gedeelte van deze luxe die je ervaart zit hem in details. Je hebt altijd een karaf staan met twee glazen, je weet maar nooit wanneer je wakker wordt met dorst. Ook zijn mooie dikke lakens een must. Ook niet te vergeten: dikke gordijnen. Mooie zware gordijnen geven een ultiem luxe gevoel. Je kan bij Raamdecoratie.com terecht voor diverse gordijnen. Let dus op al deze details, want dit zal het verschil gaan maken. 

Dit waren onze tips, we hopen dat je er wat aan hebt! Veel plezier van je ‘nieuwe’ slaapkamer en we wensen je een ultiem hotelgevoel toe. 

 

https://www.raamdecoratie.com/