Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Ayahuasca sessie bijwonen!

De afgelopen tijd heb ik nogal een zware periode gehad en dus besloot ik een Ayahuasca sessie bij te wonen. Nadat mijn vader was overleden en mijn relatie stuk is gegaan ben ik in een depressie beland. Ik heb met verschillende psychologen gepraat maar echt helpen deed dat niet. Samen met een goede vriendin heb ik er toen over gepraat en zijn we tot een conclusie gekomen. Het moet immers op worden gelost. Ik heb ervoor gekozen om samen met mijn goede vriendin een ayahuasca sessie te gaan bijwonen. Zij heeft er namelijk goede verhalen over gehoord. Meerde mensen zeggen namelijk dat je door zo’n sessie je problemen onder ogen kan zien te komen. Het kan helpen bij verslavingsproblemen maar ook bij depressies. Lees in deze blog over een ayahuasca sessie en wat wij ervan hebben gevonden.

Ayahuasca sessie bijgewoond

Ik en mijn vriendin hebben dus het besluit genomen om samen een ayahuasca sessie bij te gaan wonen. Wij hopen namelijk dat ik hierdoor van mijn depressie af kan komen en dat ik weer zo vrolijk als dat ik vroeger altijd geweest ben verder kan leven. De depressie moet ik achter mij zien te laten en wellicht kan ik mijn problemen onder ogen zien te komen wanneer ik mee doe aan zo’n sessie. We hebben ons dus via internet georiënteerd en zijn toen bij innerlijke-reis terecht gekomen. Zij bieden een sessie aan met goede begeleiding. We hebben ons ingeschreven voor de groepssessie en verheugde ons er erg op.

Sessie

Gisteren was het de grote dag. Wij hebben een ayahuasca groepssessie bij gewoond. Het was een rare ervaring. Het voelde heel raar, maar wel heel goed. Ik heb veel van mijn innerlijke zelf gezien en ik voelde me nadat het spul uitgewerkt was direct een stuk lichter. Het voelde beter. Voorheen drukte die depressie erg op mijn hoofd. Maar die druk is nu weg. Ik hoop dat dit zo blijft. Maar ik kan aan een ieder deze sessie aanbevelen. Het voelt goed, je krijgt goede begeleiding dus ik zeg doe het! Maar wel met goede begeleiding, kies voor Innerlijke-reis.nl!