Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Beste crypto website Nederland

Betrouwbaar crypto nieuws is soms lastig te vinden. Veel mensen willen alleen eigen projecten promoten of crypto waarvan zij veel bezitten. Bitcoinsaltcoins.nl is een van de grootste Nederlandstalige onafhankelijke websites in de cryptowereld. Het wordt gerund door twee personen, die fulltime aan de website werken; Edwin en Puck. Daarnaast helpen meerdere freelancers mee om zoveel mogelijk relevant cryptocurrency nieuws te verzamelen.

Onafhankelijke crypto nieuwswebsite

De website heeft recent een nieuwe layout en logo gekregen. Het geheel is in een fris oranje jasje gestoken. Daarnaast komt de kleur grijs terug. Bezoekers hebben tot nu toe positief gereageerd op de veranderingen. Toch is de redactie nog niet klaar met het ontwikkelen. Er komen nog meer veranderingen op de website aan. Zo gaat de gehele menubalk op de schop en komen er nieuwe categorieën bij.

Populaire artikelen van bitcoinsaltcoins.nl

Elke week werken de redactieleden van de website volgens een vast blogschema. Er zijn dan ook drie themadagen benoemd.

Maandag: Stijgers en dalers van de afgelopen week

Woensdag: Mijn ouders kopen crypto

Vrijdag: Uitgebreide coin review

Deze artikelen vallen onder de populairste artikelen van de week en soms ook van het jaar.

Dagelijkse updates

De website krijgt dagelijks meerdere updates. Zo worden er tussen de twee en vier nieuwe artikelen geplaatst en wordt ook de crypto kennisbank voorzien van nieuwe informatie. Op het moment telt deze kennisbank uitgebreide informatie over meer dan 200 begrippen. En er komen er nog steeds meer bij.

Nieuwsbronnen

Zoek je dus een onafhankelijke en betrouwbare website waar je  goede informatie over de wereld van blockchain, cryptocurrency en dergelijke kan lezen? Geef dan deze grote Nederlandstalige website een kans. Je zal verbaast zijn over de hoeveelheid informatie (bijna 400.000 woorden) je gratis kan lezen. Je hoeft geen lidmaatschap te betalen of andere moeilijke stappen te ondernemen. Alles is beschikbaar en er zijn nauwelijks hinderlijke advertenties te ontdekken op de website.

https://bitcoin.org/