Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

De Chinese geneeskunde in een hedendaags jasje

De Chinese geneeskunde in een hedendaags jasje

Alternatieve geneeswijzen. De vraag en interesse naar deze geneeswijzen neemt met de dag toe en zorgt ervoor dat verschillende bedrijven zich gaan specialiseren in dit soort producten. Veel supplementen zoals (medicinale) muschrooms (of paddenstoelen) die beschikken over stoffen die veel kwalen doen laten verdwijnen zijn daarom erg populair. Dit soort paddenstoelen bevatten een breed scala aan aminozuren, waardoor jij je snel beter zal voelen! Wil je weten hoe dit komt? Lees dan dit blog!

De Chinese geneeskunde

In de traditionele geneeskunde van China worden paddenstoelen al zeer lang gebruikt. Het gebruik daarvan gaat naar schatting zelfs vijfduizend tot zevenduizend jaar terug! Dit soort paddenstoelen zijn vanaf het jaar 600 na Christus al bij de Chinezen veelvuldig in gebruik. Omdat de vraag hiernaar zo gigantisch groot werd, hebben de Chinezen ervoor gezorgd dat ze allerlei kweekmethoden hebben geoptimaliseerd zodat zij deze paddenstoelen konden blijven leveren. Dit is vroeger zo goed gegaan dat we tegenwoordig meer dan 800 verschillende soorten paddenstoelen hebben waar we uit kunnen kiezen! 

Alleen ter ondersteuning van de gezondheid

Deze paddenstoelen zorgen er dus niet voor dat je ook high wordt. Ze zorgen er alleen voor dat jouw gezondheid zal worden ondersteund. Uiteraard zijn er wel paddenstoelen die er voor kunnen zorgen dat je high wordt. Deze zijn ook erg simpel zelf te kweken met een growkit. Zo heb je deze ook altijd zelf in huis!

Foodsporen

Het bedrijf Foodsporen is een bedrijf dat gebruikt maakt van innovatie fabricatieprocessen die ook nog eens extra zorgen voor Moeder Natuur en het milieu. Foodsporen is een merk paddenstoelen waarvan we weten dat ze uitsluitend gebruik maken van pure en vitaliserende paddenstoelen. Daardoor beschik je over een paddenstoel van hoge kwaliteit die ook nog eens bomvol zitten met zeer gezonde stoffen! Daarom heeft 24high.nl allerlei verschillende producten van Foodsporen in hun assortiment opgenomen. Lekker toch?!

 

http://www.24high.nl