Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van driedubbele beglazing voor je huis

 

Is je huis tochtig en koud? Zo ja, dan is driedubbele beglazing wellicht een goede optie voor je. Drievoudig glas is een type raam dat gebruik maakt van drie ruiten met een geïsoleerde afstandhouder ertussen. Het is ontworpen om beter te isoleren dan ramen met enkele of dubbele beglazing, wat betekent dat het helpt om de warme lucht binnen te houden en de koude lucht buiten. Ben je benieuwd naar de voordelen? Lees dan verder!

 

Energie-efficiëntie

De vele voordelen van drievoudige beglazing zijn onder meer een betere energie-efficiëntie en een lager geluidsniveau. Ramen met driedubbel glas houden de warmte veel beter binnen dan ramen met enkel of zelfs dubbel glas, wat betekent dat ze de energiekosten na verloop van tijd beter verlagen. 

 

Geluidsisolatie 

Omdat er drie lagen glas zijn, bieden ramen met driedubbel glas bovendien een aanzienlijk betere geluidsisolatie dan andere soorten ramen. Dit betekent dat als je in een lawaaierige buurt woont, je minder lawaai van buiten je huis hoort als je kiest voor ramen met driedubbel glas.

 

Veiligheid

Drievoudig glas biedt ook een extra beveiligingslaag in vergelijking met andere soorten ramen. Omdat er drie ruiten zijn in plaats van twee, is het moeilijker om in te breken in een raam met driedubbel glas dan in een raam met enkel of dubbel glas. Dit kan helpen om je huis veiliger te maken en je gemoedsrust te geven in de wetenschap dat je gezin beschermd is tegen potentiële indringers of inbrekers die zich via de ramen toegang proberen te verschaffen.

 

Laat je adviseren door een professional 

Voor huiseigenaren die op zoek zijn naar verbeterde energie-efficiëntie en veiligheid en naar minder geluidsniveaus van buiten hun huis, is driedubbele beglazing een uitstekende optie om te overwegen. Met al deze voordelen in gedachten is het gemakkelijk te zien waarom driedubbel glas steeds populairder wordt onder huiseigenaren! Ben je benieuwd of driedubbel glas iets voor jou is? Laat je dan adviseren door een professional. Alleen op die manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt! Misschien is zonwerend glas wel een betere optie voor jouw woning dan triple glas.

 

https://www.glasgigant.nl/