Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Deurbeslagen die passen bij jou

Je huis is de plek waar jij helemaal jezelf kan zijn. Daarnaast is het de plek die jouw stemming en jouw sfeer uitademt. Jammer alleen dat de deurklinken van je huis vaak zo standaard zijn. Dat zorgt er nu net voor dat je huis bij de deur als een soort eenheidsworst overkomt. Dit is uiteraard niet de bedoeling: jouw smaak begint al bij de deur van je huis. Logisch want bij jouw deur begint het thuis gevoel. Denk maar eens aan dat moment waarop je na een lange dag werken of na een vakantie weer aan je eigen voordeur staat. Dat gevoel van je eigen deurklink in je handen is onbeschrijfelijk. Wil je dat jouw hele huis inclusief  het deurbeslag jouw sfeer ademt dan doe je er goed aan om eens te kijken voor een mooie persoonlijke soort deurbeslag.

Retro, industrieel of modern

Bij een deurklink en een sfeer in een woning mag je aan meerdere soorten denken. Je mag bijvoorbeeld denken aan een woning die industrieel is. Daarbij wordt regelmatig gebruik gemaakt van smeedijzer. De inrichting zelf is sober en daarnaast wordt er veel van zwarte kleurschakeringen gebruik gemaakt. De deurklink van een dergelijke woning mag gerust dat uiterlijk van jouw huis uitstralen. Het zorgt voor een mooie entree. Ga je juist voor een klassiek uiterlijk van je huis dan is een retro deurklink het meest op zijn plaats. Hierbij gaat het om een deurklink met bijvoorbeeld een koperkleurig beslag. Deze klinken zijn vaak krullerig en ze ademen warmte uit. Een modern strak huis heeft doorgaans veel wit en zwart in het interieur verwerkt. In dit geval kies je voor een moderne strakke deurklink die past bij de rest van de spullen in je huis. Zo zet je gelijk de toon nog voor iemand binnen is.

Als je naast stijl ook gemak wil

Veel mensen denken dat je met een dergelijke vorm van deurbeslag altijd vast zit aan een deur die je met een sleutel en een cilinder moet openen. Niets blijkt echter minder waar te zijn. Er zijn speciale slimme cilindersloten die je niet met een sleutel maar met een app op je mobiele telefoon opent. Zo kom je direct gemakkelijk je huis binnen zonder dat je eerst een paar lastige handelingen hoeft uit te voeren. Gemak dient de mens, dat blijkt ook hier wel weer.