Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Digibord kopen doe je bij FAAS

Staat u voor de klas? Wilt u afval al dat krijt? Uw bord naar een hoger niveau tillen? Koop een diabord. Digibord kopen kan op jfad.nl.

Een Digibord kunt u volledig beheren met uw eigen handen. Dit kan zowel alleen als met anderen. Met meerdere mensen tegelijk betekent het dat u gebruik maakt van een multitouch bord. Hierbij heeft u soms nog een beamer nodig.

Digiborden zijn ontzettend populair onder scholen. Deze kopen dan ook de meeste digiborden. Het is een ontzettend praktisch middel als u als leraar voor de klas staat. U kunt dieper ingaan op bepaalde materie met afbeeldingen, u kunt grafieken laten zien en zelfs op webpagina’s van het internet tekenen. Digborden zijn van hetzelfde niveau of beter als Full HD televisies. Ze ogen erg professioneel en hebben een uitstekend touchscreen.

De borden zijn ook erg interactief. U kunt uw collega’s of leerlingen erbij halen om mee te werken aan het project. Het digitale schoolbord is eigenlijk een projectiebord wat interactief gemaakt is. Je hebt een aanraakscherm waarmee je van alles kan klikken en er mee kan doen. Je kunt het gebruiken als uitgebreidere tool van het klassieke krijtbord en als scherm om presentaties mee te houden.

Vaak word het digitale schoolbord gebruikt met een beamer. Zo is een computer aangesloten met een computer of een bepaald apparaat. U kunt een Digibord kopen voor uw organisatie voor meetings of voor uw school in het klaslokaal. Het is dus net anders dan een touchscreen. U moet ook rekening houden dat uw schaduw op het bord terecht komt. U kunt dus licht van het beamer in uw ogen krijgen.

Vergaarderruimtes worden echt tot een technisch hoogtepunt gebracht met een Digibord. De mannen van FAAS Audiovisuele Dienstverlening jfad.nl zijn u graag van dient bij het uitkozen van een Digibord dat bij u past.

https://www.jfad.nl/verkoop/digibord/