Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Hoe koopt u een geschikte relatiegeschenk

Bent u opzoek naar een geschikte relatiegeschenk voor uw werknemers, maar heeft u even geen inspiratie? Dan bent u op de juist plek. Relatiegeschenken is dé manier om uw relatie met uw werknemers te onderhouden, maar ook om de samenwerking partners te bedanken en hierdoor een blijk van waardering te tonen.

Niet alleen het krijgen van een geschenk is leuk, maar het kan ook voor het bedrijf een groot voordeel uit halen. Zo kunt u op relatiegeschenken namelijk het logo of de naam van het bedrijf erop zetten. De reclame die u hiermee maakt is in de meeste gevallen ook veel meer waard dan u in eerste instantie zou denken. Als u bijvoorbeeld een simpele usb-stick zou geven, wordt dit toch doorgaans door zo’n vijf mensen per dag gebruikt. Echter is een usb-stick nou niet zo inspirerend of een cadeau dat u graag zou willen geven. De keuze is tegenwoordig echter enorm en hieronder geven wij u een aantal tips bij het kiezen van de juiste relatiegeschenk.

Gebruiksvriendelijk, maar doordacht

Allereerst moet het een item zijn waar men echt wat aan heeft, items kunnen bijvoorbeeld kantoor gerelateerd zijn, zoals een usb-stick, een pen of een notitieblok. Maar naast dat het een gebruiksvriendelijk cadeau moet zijn, moet het ook een geschenk met een betekenis zijn. Heeft uw bedrijf een grote groei gemaakt de afgelopen tijd en wil je je werknemers hiervoor bedanken? Dan kunt u ervoor kiezen een cadeau te geven in de vorm van een symbool of kunstwerk.

Boodschap

Om een persoonlijke boodschap toch wat beter over te brengen kunt u het ook bijvoorbeeld erop bedrukken, denk bijvoorbeeld aan koffiebekers bedrukken, bidons, of t-shirts met een leuke boodschap erop. Maar het allerbelangrijkste is dat u het simple houdt, en gaat voor een geschenk om uw werknemers te bedanken u kunt dus ook bijvoorbeeld een spa of sauna cadeaubon geven.