Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Dingen om te overwegen bij het kopen van hondenbedden

Dingen om te overwegen bij het kopen van hondenbedden

Heeft u er genoeg van dat uw pup op uw bed of bank springt om een paar uurtjes slaap te pakken als u even niet kijkt? De reden kan zijn dat ze niet van hun hondenbed houden. Er zijn verschillende soorten bedden voor honden en het kiezen van de juiste voor uw pup kan helpen in uw strijd om de comfortabele onroerend goed.

Een bal hebben

Hoe vindt uw hond het om comfortabel te zitten? Krult hij zich het liefst op tot een bal als hij slaapt? Dan kunt u het beste kiezen voor een hondenbed, zoals een Donut- of Bagelbed. Dit zijn ronde bedden met kussens die ideaal zijn voor de hond die graag rondjes loopt op het bed voordat hij neerploft in een strakke cirkel.

Een tent opzetten

Voor honden die zich liever verstoppen als ze slapen, zijn er overdekte bedden die Tent of Cave Beds worden genoemd. Voor kortharige pups die het snel koud hebben, zijn dit soort slaapplaatsen perfect, omdat ze een bovenkant hebben van stof of schuim voor wat extra veiligheid en warmte.

Van de vloer af

Voor de pup die graag van de grond af is om zijn omgeving beter te overzien, zijn er verhoogde hondenbedden. Dit soort rustplaatsen lijkt op een hondenbank op een frame. Deze zijn vooral goed om uw pup van de koude vloer af te houden en kunnen het gebied eromheen gemakkelijker schoon te maken maken.

Een welkomstmat

Voor grotere, langharige honden die zich graag uitstrekken, kunt u Mat Beds proberen. Dit zijn grote vierkante matten die direct op de vloer liggen. De uitgestrekte grootte van de mat laat uw furbaby de optie om te kiezen welke manier ze willen slapen of gewoon hen te voorzien van een plek om te kauwen op een van hun speelgoed als ze comfortabel rusten.

Schoonhouden

Het maakt niet uit welk bed u kiest, raden wij een die een cover die zowel afneembaar en wasbaar heeft. Zo kunt u de buitenste laag eraf halen en in de wasmachine stoppen voor een snelle reiniging van alle haren en vuildeeltjes.

Het verhaal van de binnenkant

Als je eenmaal hebt besloten over de stijl van het bed en het type hoes, is het tijd om na te denken over de binnenkant. Afhankelijk van uw pup kunt u het beste kiezen voor een kussen van stevig schuim of een met een losse vezelvulling. Over het algemeen zullen oudere honden waarschijnlijk de voorkeur geven aan een stevig kussen om hun oogjes dicht te doen, terwijl jongere honden de voorkeur geven aan een losse vulling die ze precies naar hun smaak kunnen aanpassen. Voor pups die last hebben van gewrichtspijn of artritis zijn er orthopedische matten voor extra comfort.

Laat slapende honden liggen

Het belangrijkste bij de aanschaf van een hondenbed is dat u eerst precies begrijpt hoe uw pup het liefst slaapt. Als u een bed koopt dat niet aan hun wensen voldoet, zullen ze eerder op zoek gaan naar andere, comfortabelere plekken om hun schoonheidsslaapje te doen.  Maar als u het reisbench hond koopt dat perfect bij zijn lichaamstype, leeftijd en slaapstijl past, zal uw tevreden pup voor u het weet vrolijk schaapjes tellen in zijn eigen plekje.