Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Dit moet je weten over producten sealen

Wil je bepaalde producten verzenden? Om te voorkomen dat de inhoud uit een verpakking gaat, kan je de verpakking sealen. Dit kun je handmatig doen met behulp van sealfolie. Je kunt het jezelf ook een stuk makkelijker maken en hier een sealapparaat voor aan te schaffen. Wij leggen je hier alles over uit, zodat je hiermee aan de slag kan gaan.

De juiste folie
Wil je graag een product sealen? Hiervoor dien je de juiste sealfolie te gebruiken. Veel bedrijven kiezen vaak voor de goedkoopste sealfolie. Dit is niet verstandig omdat deze folie vaak van mindere kwaliteit is. Groot nadeel hiervan is dat een verpakking niet altijd goed afgesloten wordt. Daarom raden we je altijd aan om voor een kwalitatieve oplossing te gaan. Hiermee weet je zeker dat de inhoud van een verpakking goed en volledig luchtdicht verpakt wordt.

Wat kan je allemaal sealen?
Wil je producten sealen? Dan raden we je aan om eerst te kijken naar de verpakkingen die je wilt sealen. De mogelijkheden worden een stuk groter als je hier een sealapparaat van Blok Packaging gebruikt. Met dit apparaat kun je onder meer stazakken transparant, stazakken aluminium en stazakken kraft sealen. Ook voor het sealen van blokbodemzakjes en diamantzakken biedt sealfolie in combinatie met een sealapparaat van Blok Packaging uitkomst.

Sealapparaat en folie kopen?
Ben je na het lezen van dit artikel ook overtuigd van het gemak van een sealapparaat en sealfolie? Je kunt sealfolie en een sealapparaat tegenwoordig bij verschillende bedrijven kopen. Wij raden je aan om dit te doen bij Blok Packaging. Waarom? Allereerst vind je hier altijd producten van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je zeker kwaliteit in huis haalt. Verder geldt dat je nooit lang hoeft te wachten tot jouw aankoop in huis is. Als je producten op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, dan verstuurt Blok Packaging het product dezelfde dag nog. Hierdoor kun je binnen de kortste keren aan de slag met het sealen van verpakkingen.

 

https://blokpackaging.com/