Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Heb jij al rotan in je interieur?

Heb jij nog geen rotan in je interieur? Dan is nu het moment! In wooncentra kun je er bijna niet meer omheen. Misschien vraag je je nu af, wat is rotan? Goede vraag! Veel mensen vinden rotan prachtig, maar kende de benaming nog niet. Rotan is een soort harde liaan die groeit in tropische regenwouden. En daar worden nu gewoon meubels van gemaakt! Wanneer het gedroogd wordt ziet het uit als riet, maar het is veel sterker. Daardoor is de levensduur ook meteen langer.

 

Wat wordt allemaal gemaakt van rotan?

Je kunt het je zo gek niet bedenken of er is een rotan variant. Van tuinmeubelen tot lampen, van stoelen tot opbergmeubilair! Niet alleen is iedereen verliefd op rotan omdat het heel stevig is, maar ook omdat het een neutrale uitstraling heeft. Dat maakt dat het in vrijwel elk interieur past. Het valt werkelijk overal mee te combineren. Heb jij een drukke inrichting met felle kleuren of juist heel strak en wit? Dat maakt voor rotan helemaal niet uit! Door rotan in huis te halen zorg je meteen voor een rustgevende sfeer in huis. Sterker nog, veel mensen geven aan er een soort kuuroord vibe van te krijgen. Wil jij het vakantiegevoel in huis halen? Ga dan zeker voor rotan!

 

Rotanstoelen beschermen met stoelpootbeschermers

Ben je gevallen voor de rotanstoelen? Dan is het wel zo verstandig om zowel de stoel als je vloer te beschermen tegen krassen. Het is en blijft een natuurlijk product dat niet 100% strak afgeslepen kan worden, maar dat moet je niet tegenhouden in het aanschaffen van deze trendy stoelen. Het is daarom aan te raden om stoelpootbeschermers onder de stoelpoten te bevestigen. Met stoelpootbeschermers heb je langer plezier van zowel je vloer, als je nieuwe rotanstoel!

 

https://stoeldopshop.nl/stoelpootbeschermers/