Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Het stofje nicotine in je e-sigaret

Het stofje nicotine in je e-sigaret

Aan de hand van je e-sigaret kan je elke dag kiezen voor een ander smaakje. Een e-sigaret is een elektrische sigaret met een tank waar je de liquid in kan gieten. Je hebt smaken zoals vanille, aardbei, chocolade, watermeloen en nog veel meer! Daarnaast is het mogelijk om nicotine aan de liquid toe te voegen. Ben je sigaretten gewend? Dan is dit de ideale oplossing! Op deze manier zou je de nicotine kunnen afbouwen als je dat wilt. Wil je meer weten over een e-sigaret? Lees dan door!

Een e-sigaret wordt ook wel vape genoemd

Een e-sigaret van de juiste kwaliteit bestaat uit gecertificeerde onderdelen, dit kun je zien aan het keurmerk. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp. Als je voor het eerst een e-sigaret aanschaft dan heb je een andere nodig dan iemand die al vaker vaped. Dit komt doordat een beginnende vaper vaak dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig.

Meer weten over een e-sigaret?

Wil je meer informatie over nicotine of een e-sigaret? Of wil je graag nicotine kopen? Dan raden wij je aan om de website van Save vape te bekijken! Dit is een vape shop waar ze beschikken over gecertificeerde items. Daarnaast heeft deze partij een ruim aanbod aan aroma’s, hierdoor heb je een ruime keuze en kan je elke dag wel een andere smaak kiezen. Wil je meer weten over vapen? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten, ze beantwoorden graag al je vragen.

 

 

 

 

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/