Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Kattenmand versus kattenhuis, voor welk kattenmeubel kun jij het beste kiezen?

Kattenmand versus kattenhuis, voor welk kattenmeubel kun jij het beste kiezen?

Net zoals mensen hebben ook katten geregeld behoefte aan rust en privacy. Een fijn en rustig plekje waar ze zich aan alle drukte terug kunnen trekken, is dan ook een must in ieder kattenhuishouden. Maar voor welk kattenmeubel kun je nu eigenlijk het beste kiezen? Gewoon een standaard kattenmand of toch een wat luxer kattenhuis? In deze blog zullen we van beide soorten kattenmeubels de voordelen op een rijtje zetten, zodat je hopelijk een goede keuze kunt maken. Lees daarom snel verder!

 

De voordelen van een kattenmand

Een kattenmand is in de regel wat kleiner dan een kattenhuis. Dit betekent dan ook dat een kattenmand minder ruimte in beslag neemt. Vooral wanneer je al niet al te veel ruimte tot je beschikking hebt, kan een kattenmand een mooie uitkomst zijn. Vanwege de kleinere afmetingen zijn kattenmanden bovendien wat makkelijker te plaatsen én verplaatsen. Een laatste voordeel is dat een kattenmand geheel open is aan de bovenkant, er zit geen dak op. Hierdoor is het eenvoudiger om de kat te aaien en aandacht te geven. Al is het wel belangrijk om je te realiseren dat de kat zich natuurlijk niet voor niets terugtrekt en misschien wel helemaal geen zin heeft in al die aandacht en al dat geaai.

 

De voordelen van een kattenhuis

Voor de kat zelf is een kattenhuis wellicht veel fijner en prettiger. Omdat een kattenhuis een dak heeft en dus niet open is aan de bovenkant, kan het als een zeer goede verstopplek dienen. Wil je jouw kat een geborgen en veilig gevoel geven? Schaf dan een kattenhuis aan in plaats van een kattenmand. Je zult merken dat jouw kat veel meer tot rust en ontspanning komt wanneer het een dak boven zijn of haar hoofd heeft. Uiteraard neemt een kattenhuis wel wat meer ruimte in beslag, maar dat weegt zeker niet op tegen bovenstaand voordeel. Ook mooi meegenomen: kattenhuizen zijn vaak een mooie aanvulling op je interieur. Het zijn ware eyecatchers.

 

Een kattenhuis kopen?

Ben je ook overtuigd geraakt van de vele voordelen van een kattenhuis vergeleken met een kattenmand en wil je graag een mooi nieuw kattenhuis kopen voor jouw geliefde pluizenbol? Kijk dan zeker even op de website van krabpaal.nl, want hier vind je de mooiste kattenhuizen! In deze webshop vind je alles wat jij voor jouw kat nodig hebt.

 

https://www.krabpaal.nl/