Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Klassieke geboortekaartjes met strikje

Stijlvolle klassieke geboortekaartjes

Koningkaart heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Voor de ‘zwangere stellen’ die nog op zoek zijn naar een mooi geboortekaartje om de komst van hun kindje aan te kondigen hebben we iets nieuws. We hebben namelijk ons assortiment met strikjes uitgebreid. En die strikjes zijn een hele leuke toevoeging op het geboortekaartje. Zeker als je voor een wat meer traditionele uitstraling wilt gaan dan zijn klassieke geboortekaartjes met strikjes perfect. Maar vergis je niet, de ontwerpen zijn wel gemaakt volgens de laatste trends, dus oudbollig zijn ze zeker niet. We houden bij Koningkaart zeker van klassiek maar wel volgens de stijltrends van nu. Een beetje oud en nieuw tegelijk.

Strikjes in diverse kleuren

Naast de strikjes in onze traditionele kleuren wit, zachtroze en lichtblauw hebben we nu ook strikjes in hele hippe, trendy kleuren als mosterdgeel, roestrood, donkerblauw, fransgroen en meer! De strikjes zijn geweven van zacht satijn en ze zijn zo 24×24 mm groot. Uiteraard leveren we een mooie kwaliteit, netjes genaaid met een draadje in dezelfde kleur als het strikje. Je wilt natuurlijk wel dat het kaartje perfect wordt.

Geboortekaartjes met strikjes

We hebben voor al deze verschillende kleuren strikjes diverse ontwerpen gemaakt zodat we bij ieder exemplaar strikje en passend design hebben. Natuurlijk kun je zelf de ontwerpen aanpassen met de designtool en je eigen ideale geboortekaartje maken. Je kunt ook eerst nog even een gratis drukproef aanvragen om het geboortekaartje eerst even in het echt te zien. Wil je een wat klassiekere uitstraling dan adviseren we je om de papiersoort structuur te namen. De off-white kleur en het voelbare patrooon van het papier past perfect bij een klassieke uitstraling.

De strikjes kan je aan het geboortekaartje bevestigen door middel van het plakkertje achter op de strik. Na de geboorte en de bestelling van geboortekaarten en strikjes is dit nog wel een klusje dat je zelf thuis moet doen. Je krijgt dus een zakje met losse strikjes en de kaarten plus enveloppen. Maar als jullie allemaal even samen zitten dan is dit ook zo gebeurd en je hebt dan wel een fantastisch mooi geboortekaartje om de komst van jullie kleine wonder aan te kondigen.

Klassiek en toch stijlvol

Kortom, met een extra strikje krijgt je geboortekaartje direct een stijlvolle uitstraling en valt die net wat meer op tussen de rest. Kijk bij de geboortekaartjes van Koningkaart voor de mogelijkheden en de diverse ontwerpen met strikjes. Zeker weten dat er een design bij zit dat bij jullie wensen aansluit.

https://koningkaart.nl/klassieke-geboortekaartjes