Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Palmbomen

Er is een breed assortiment aan palmbomen beschikbaar. Iedere palmboom is uniek en heeft haar eigen eigenschappen. De palmbomen zijn geschikt als kamerplant of voor in het kantoor. Ontdek hier een aantal verschillende palmbomen. Wie weet tref jij je favoriete palmboom. 

 

Palmboom in huis 

Een groot gedeelte van de palmbomen zijn geschikt om in huis te plaatsen. De kamerplant groeit niet ver in de breedte, maar voornamelijk in de lengte. De kamerplant neemt niet veel ruimte in, maar zorgt wel voor het opvullen van een leegstaande ruimte. Een aantal palmbomen beschikken over grote bladeren die de ruimte verfraaien en een warme uitstraling geven. De palmboom zorgt voor een tropische uitstraling in de ruimte. Daarnaast verhogen de tropische palmen de luchtvochtigheid binnen in de woning. 

 

Buiten in Nederland 

Er zijn een aantal palmbomen die bestemd zijn tegen enorme vorst. De winterharde palmsoorten zijn geschikt voor de Nederlandse temperaturen. Het hele jaar door kunnen de planten buiten worden geplaatst. In de koude wintermaanden moet je oppassen met het geven van water. Wanneer je de plant te veel water geeft en het water niet kan wegstromen, dan kan het water gaan bevriezen. Het bevroren water kan vervolgens schade aan de palmboom aanrichten. 

 

Palmbomen in pot

De palmbomen kunnen gepland worden in de grond of worden geplaatst in een pot. Iedere palmboom is hetzelfde. De bladeren zijn allemaal groen en verder komen er geen kleuren kijken bij de palmboom. De bloempot geeft de palmboom de mogelijkheid om de palmboom uniek te maken. Door haar groene kleur van het blad zijn er veel combinatie mogelijk. De donkergrijze kleur is onze favoriet onder de bloempotten bij de palmbomen. Je bent geheel vrij in het kiezen van een fraaie bloempot voor jouw palmbomen. 

 

Veel verschillende

Er zijn super veel palmbomen verkrijgbaar. De palmbomen verschillen in grootte, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel ieder interieur. Ieder palm beschikt over haar eigen eigenschappen, waardoor ze allemaal een unieke uitstraling hebben. De ene palmboom heeft dikkere en grotere bladeren en de andere palmboom is klein. In een kantoorruimte is een grotere palmboom ideaal. Bij een vensterbank met beperkte ruimte kiest men vaak liever voor een kleinere palmboom. Bekijk de situatie en ontdek wat past bij jouw woning. Bekijk ons assortiment palmbomen online. 

 

https://www.mypalmshop.nl/