Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Simpel en snel je scooter theorie in 1x halen

Kan jij niet wachten tot je lekker op je scooter kunt rondtoeren? Lekker genieten van kortere reistijd en al je vrienden kunnen opzoeken? Eerst moet je dan even je scooter theorie halen.

Heb je moeite met leren, weinig tijd of ben je al een keer gezakt voor het theorie examen? Doe dan mee met onze theoriecursus! Wij, Gelijk Geslaagd, geven theoriecursussen die zo goed zijn dat je zeker weten zult slagen! En onze cursus kost je maar twee dagen van je tijd.

Alles over verkeersregels en verkeersinzicht leren we jou binnen die twee dagen op een slimme manier aan. Voor de cursus hoef je niks aan de theorie te leren en je hoeft ook geen boeken te kopen. Ben jij 15,5 jaar of ouder? Meld je dan vandaag nog aan voor onze scooter theorie, zodat je snel kan genieten van leuke ritjes op jouw scooter of brommer. Onze scooter theoriecursus kost €89,-, inclusief een eerlijke lunch. Bij het CBR betaal je apart €34,50 voor het examen.

Twee dagen cursus, daarna meteen examen maken

Zoals gezegd duurt onze scooter theoriecursus twee dagen. We beginnen op zondag, deze dag heb je les van 12:00 tot 18:00. Op zondag leer je alle theorie van ons die je moet weten voor het examen. De vraagsoorten en de lesstof zijn bijna hetzelfde als bij het examen, je wordt dus echt op de beste manier voorbereid. Tussen de middag krijg je een heerlijke lunch van ons, met onder andere vers fruit en lekker drinken.

De volgende dag, op maandag, heb je les van 07:00 tot 09:00. Op deze ochtend herhalen we met elkaar alle lesstof die je de dag daarvoor hebt geleerd. We verfrissen zo je geheugen weer even op en weten nu zeker dat alle lesstof echt voor 100% in je hoofd zit. Na de les gaan we samen naar het CBR om theorie examen te maken. Je examenplekje is al vastgelegd door ons. Succes, we weten zeker dat je het kunt!

Wij helpen je met de auto-, motor- en scootertheorie

Je kan bij ons niet alleen cursussen voor scooter theorie volgen. We geven ook een eendaagse cursus auto theorie en een eendaagse cursus motor theorie. Wij vinden het super leuk om jou op weg te helpen zodat jij snel kan genieten van het rondrijden op je scooter, in je auto of op je motor!

https://www.gelijkgeslaagd.com/